-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Yazacak birşey bir süreye kadar bulunuyor.Makale tarzı sitelerde biryerden sonra bitiyor.Kişisel sitelerde yani günlük sitelerinde seninki gibi yazacak birşey bitmiyor tabiki :) Bende o konuda şanslıyım eleştirel bir blog açtığımdan herşeyinde eleştirilebileceğini düşünürsek benimde konum bitmiyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ah be nurçin keşke o kadar basit olsa :) google üzerine yazıyorum fakat belirli kaplıplarda yazı yazmam gerekiyor.Google'da yenilik yapmazsa vay halime :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Blog yazmak için okadar çok sebeb varki ,
Örneğin size bir kaç alan vereyim ;
Yaza geldik mesela bir bayan yaza geldiğinde bikinisinin içinde güzel görünmek ister bunu konu edip eğer bir bayan blog yazarı iseniz çok güzel iş çıkartabilirsiniz.
Eğer erkek bir blog yazarı iseniz bu konuyla alay geçercesine bir yazı ortaya koyabilirsiniz.
Neden diyeceksiniz " Bir erkek bu tür olayları alay konusu edinir. :) Bence öyle"
Daha sonra...
Yeni alanlarda blog yazılabilir. Bu yüzden araştırma büyük rol oynar. Araştırma yaptıkça zihniyet tam oturacaktır beyninize. Yani herşeyi kasmaya gerek yok rahat olmanız gerekir. İşi parmaklarınıza ve klavyenize bırakın :)
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Eline sağlık Nurçin. Bu arada, Kaynak linkinde "404 Not Found" diyor, bilgine :)
Valla bazen o kadar çok düşünüyorumki.. Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Bakıyorum internet ile ilgili haberlere, Chip'e falan.. Diyorum bunu yazsam ne olacak yazmasam ne olacak. Chip'te var zaten. Çok önemli birşey olmadıkça yazmıyorum zaten siteme. Zaten başka sitedeki haberi yazsam ne olur yazmasam ne olur aynısı orada da var farkım kalmaz :)
Ama bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum cidden :D Kendi kendime diyorum bugün mutlaka yazı yayımlamalıyım ama aklıma gelmiyor o zamanda :D
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Atakan adlı üyeden alıntı
Eline sağlık Nurçin. Bu arada, Kaynak linkinde "404 Not Found" diyor, bilgine :)
Valla bazen o kadar çok düşünüyorumki.. Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Bakıyorum internet ile ilgili haberlere, Chip'e falan.. Diyorum bunu yazsam ne olacak yazmasam ne olacak. Chip'te var zaten. Çok önemli birşey olmadıkça yazmıyorum zaten siteme. Zaten başka sitedeki haberi yazsam ne olur yazmasam ne olur aynısı orada da var farkım kalmaz :)
Ama bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum cidden :D Kendi kendime diyorum bugün mutlaka yazı yayımlamalıyım ama aklıma gelmiyor o zamanda :D
blog scriptini değiştirdi nurçin. ilgili konunun linki:
http://www.nurcinozer.com/blogunuza-yazacak-birsey-bulamiyormusunuz.html
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-