lostyazilim

SEO da Yardım edermisiniz?

34 Mesajlar 6.209 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Orkunx Orkunx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 208 / 148
  • Ticaret 6, (%100)
Ne tartışma olmuş be ben yokken.Mobildeyim eve gidince SeoMakalenin tavsiyelerine uyacağım.
Sinan AydinOzturk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

fenomen adlı üyeden alıntı

seomakale seocuyum diye hava atıp ateş püskürüyorsun www.seomakale.com siteni incelediğimde en basidinden ne 1 h1 ne h2 tagı ne bir anlamlı kelimeli strong tagı resimlerin dahi optinize edilmemiş incelesem 50 üstü hata bulurum, sen önce bunları öğren sonra millete ateş püskür burada seoculuğu öğretecem diye.

Benim ne hava attığım, nede ateş püskürdüğüm var kardeşim... Site gördüğün üzere USLUER teması. Ben kodlamalardan vs bir şeyden anlamam... ANA SAYFADA bana h1 kullanabileceğim bir yer gösterirseniz sevinirim ama orası ayrı. Editlemek vs bir şey istemiyorum. İsmailin emeği var hak geçsin istemiyorum... Ama bak bakalım... HANGİ yazı sayfamda h1, h2 kullanmamış, hangi yazı sayfamda strong, em ve underline kullanmamışım bir gösterirsen sevinirim...(Önyargı iyi bir şey değildir)

Resimlerimin tümü optimizeli, bunları kendim yapıyor, ayarlıyor ve istediğim şekillerde (farklı düzen ve başlıklar belirterek) düzenliyorum ve istediğimi her seferinde alıyorum.

Konu farklı taraflara gittiği için herkesden özür dilerim. (İyilik düşünmek, yardım etmek benim ne haddime artık...)
Sinan

kişi bu mesajı beğendi.

Orkunx Orkunx Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 208 / 148
  • Ticaret 6, (%100)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Benim ne hava attığım, nede ateş püskürdüğüm var kardeşim... Site gördüğün üzere USLUER teması. Ben kodlamalardan vs bir şeyden anlamam... ANA SAYFADA bana h1 kullanabileceğim bir yer gösterirseniz sevinirim ama orası ayrı. Editlemek vs bir şey istemiyorum. İsmailin emeği var hak geçsin istemiyorum... Ama bak bakalım... HANGİ yazı sayfamda h1, h2 kullanmamış, hangi yazı sayfamda strong, em ve underline kullanmamışım bir gösterirsen sevinirim...(Önyargı iyi bir şey değildir)

Resimlerimin tümü optimizeli, bunları kendim yapıyor, ayarlıyor ve istediğim şekillerde (farklı düzen ve başlıklar belirterek) düzenliyorum ve istediğimi her seferinde alıyorum.

Konu farklı taraflara gittiği için herkesden özür dilerim. (İyilik düşünmek, yardım etmek benim ne haddime artık...)

Ben sizin yardımınızı istiyorum gerisini ilgilendirmez
AydinOzturk

kişi bu mesajı beğendi.

ibrahim26 ibrahim26 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek eticaret
  • Mesajlar 26
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 14, (%93)
Başlığı açan ne yazmış konu nereye gitmiş? ''Seocular'' kapışmış. Sakin olun arkadaşlar, neyi paylaşamıyorsunuz? Ben size söyleyeyim seoculuk çok süper meslek gibi gelebilir ama öyle değil! Zaten maksimum 3-4 yıl sonra öyle birşey kalmayacak. Google gitgide basitleştiriyor herşeyi, şuandaki seo bile çok basit sadece dürüst olun bazı temel şeyleri doğru yapın yeter.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al