Komser adlı üyeden alıntı
Arkadaşım , google ile bir yakın bağlantınmı var ? , bu kadar rahat tavırlarının sebebini öğrenebilirmiyim ?
Ayrıca bu kadar havalı tavırların ile SEOCU sayısında yükselmelere sebep oluyorsunuz , tebrik ederim sayın
seocu
Hayır yakın bir bağlantım yok... Ama google tarafından kurumumuza gönderilen 1cilt kitap olacak kadar DÖKÜMAN mevcut... Sizin google de arayıp bulamayacağınız bir ton Döküman var bu bir.
2ncisi 10 Yıldır sanal alemdeyim 8 Yılını Web kısmına ayırdım. 8 Yıllık tecrübelerim ile konuşuyorum.
Piyasadaki SEO cu diyen kişiler belli hepsinin tek tek foyasını ortaya çıkarıyorum. Çok kişinin dahi YÜZÜNÜ Soru-Cevap şeklinde KIZARTMIŞ bulunmaktayım... Ben EN iyisiyim demiyorum... Benimde takılı kaldığım yerler oluyor..
Size şöyle bir örnek vereyim... Google da SEO kelimesinden bir siteyi arıyorsunuz...
Seo, Seo dersi, Seo makalesi, Seo makaleleri, Google seo
Gibi bir başlığı olan siteye mi girersiniz? Yoksa
Google SEO ve Seo Makaleleri İle Güncel Seo Dersi
Olan bir başlığa mı? SEO çok kolay bir şeydir. Sadece Zorlaştıran SİZLERSİNİZ!
Vesselam...
Ek Olarak:
Sinan adlı üyeden alıntı
On numara konuşmuşsın Aydın.
Ayrıca size katılmıyorum. Arkadaşın bizzat başarılarını gözümle gördüm. Bir süre yan yana çalıştık ve yazdığı hiçbir şeyi, tecrübe etmeden yazmıyor. Seocu mu dediniz, evet o tam bir "seocu".
Teşekkür ederim sinan. Ben kendimi ispat etmeye çalışmıyorum asla hemde... Şimdi bir sistem buluyorlar örneğin imleme sitelerinin SEO için etkisi vs..
Buraya ANKET açayım. Herkes bir cevap yazsın %80 Lik bir oranın NEDEN İmleme sitesi diğer backlink sitelerine göre daha iyi ve verimli oluyor MANTIĞINI Bilemez... Bunun araştırmasını yapmama benim gerek bile yok bir siteye baktığım zaman ne olduğunu anlayabiliyorum zaten. Makalelerimin hepsini neredeyse TÜM arkadaşlarım okumuştur WMAracında. 1 Allah kulu sen YANLIŞ söylüyorsun desin(doğru ve dürüst bir şekilde) ve ben bu mesleği bırakayım.