Uşaklı kardeşim .net.tc ye sakın bulaşma bak .. bende sen gibi domain almadan başladım bu işe .. .wordpress.com den acılan bloglara reklam koyamazsın... öncelikle blogger almanı tavsiye ederim .net.tc ye gelince
Sadece anasayfan blogcuk.net.tc olacaktır.. ve alt safyalarına bi etkisi olmaz googleden gelecek ziyaretci yine diger domain adı ne olacaksa oradan gelir...
Benimde zamanında param yoktu domain alamadım açtım bi blogger sonra hotfileden gelen parayla ilk domainimi aldım ardından domaine geçtim.. simdi 10 tane sitem var hepside bloggerde... arasında cok güzel para kazandıranda var.. ama bunlar .net.tc olsaydı hic bişey olmazdı.. net.tc nin sana bi katkısı yokki sadece anasayfa... backlink desen olmaz.. googleden ziyaretci gelsin desen olmaz yani hiç bi halta yaramaz.. herkes karşı cıkmışsa mutlaka ters giden bişeyler vardır... emeklerini boşa harcama,
ekleme yanılmıyorsam cadde64 senin olması lazım oradan sohbeti kaldır eger hosting felan varsa bildigin wp kur başla sitene... emin ol .net.tc den bin kat daha yararlı olacaktır