-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gözün kapalı guzel.net.tr alabilirsin, bir sorun olmuyor ama olursa da hemen yardımcı oluyorlar. Şuana kadar hiç değiştirmeyi düşünmedim, ayrıca site hostu kontrol etmeme gerek kalmıyor ben guzel.net.tr 'in sitesini ticket falan atmak için değil, kampanya var mı, yok mu diye bakmak için kullanıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Netinternet ile calismani oneririm. Hizli destek, musteri memnuniyeti on planda bir sirket. Turkiye lokasyonlu ve her turlu kolayligi sagliyorlar. Fiyatlari kalitelerine gore dusuk. Yaklasik 3 yildir calisiyorum ve hic sorun yasamadim. 7/24 destek alabilirsin. Ayrica guzel.net.tr de Netinternet bunyesinde bir sirkettir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Yaklaşık 6 ay önce alastry.com önerilirdi bu aralar guzel.net.tr öneriliyor.Demekki sektörde bazı yere gelince hizmet aksıyor müşteri kaybediyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Alastyr kullanıyorum gece dahi en geç 1 saat içinde ticket destek sağlıyorlar. Sorunum olmadı bu zamana kadar.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Güzel.net de iyide ondada alan sıkıntısı görüyorum alanı fazla alırsakda fiyat çok artıyor bu sefer sunucu alın diyorlar o zaman hep karışıyor istediğim gibi bir host bulamadım 15 yıldır :) illaki sunucu alın diyor hepsi sanki şirket işletiyorum.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye