Bir süredir, yüksek lisans araştırmam dolayısı ile İngilizce Türkçe çevirilerle uğraşıyorum. Ankara Üniversitesi Biyoloji Bölümü mezunuyum. Kişisel blog sitem ve şuanda yönetmekte olduğum The Division Türkiye forum sitesinde bir çok yabancı makale/haber çevirisi yayınladım.

PunBB forum scriptini ilk olarak ben Türkçeye çevirdim. Bunun yanında bir çok wordpress temasının tam çevirisini yaptım.

Bu işi artık yavaş yavaş profesyonelliğe dökme kararı alarak ilanımı açtım. Referans amacıyla ilk 3 iş alımı tamamen ücretsiz olacaktır. Sonraki 5 iş ise %50 indirimli gerçekleşecektir. Şuan için yalnızca İngilizceden Türkçeye çeviri yapmaktayım.

İş Alımı: Açık

Çeviri Alanlarım;

• İngilizce'den Türkçeye makale çevirisi.

• Wordpress veya başka blog yazılımları için yapılmış tema çevirileri.

• Tam script (yazılım) çevirisi.

Ücretsiz olarak yapacağım referans amaçlı ilk 3 iş, makale için en fazla 300-350 kelime, tema çevirisi ve script çevirisi için en fazla 1 olmak şartı iledir.

Makale çevirilerinde Türkçe dil kurallarına uygun ve seo uyumlu olarak çeviri yapmaktayım.

Teslimat: İş alındıktan sonra 3 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilir. Script ve tema çevirilerinde kelime uyumluluğu için sizden çevirinin sitenize uygulanmasını isteyebilirim.

Referans işlerinden sonra konu düzenlenip, ortalama fiyatlar belirtilecektir. Diğer çevirileriniz için tarafıma ÖM yolu ile ulaşabilirsiniz.

Ref:

Khan adlı üyeden alıntı

Arkadaşa referans amaçlı bir çeviri işini verdim. Yaptığı çeviri işi çok güzel bir şekilde yapmış. Kendimde ingilizceyi tam bildiğim (yani ana dilim gibi akıcı) için anlam bozukluğu var mıdır diye kontrol ettiğimde tek tek cümlelere bakarak mana kaybı yoktu. Arkadaşı işinin ehli olduğu için takdir ederim. Çeviri hayatında başarılar dilerim :)

Kalan Referans Sayısı: 2