Merhaba arkadaşlar.

Aktif Olarak çalışan bir projemiz var.
www.ihaleilani.com

Farklı işlerimiz olduğundan dolayı bu projenin tanıtım - pazarlama tarafı ile ilgilenemiyoruz. Bu nedenle MAİL LİSTELERİ - FACEBOOK SAYFALARI - REKLAM SAYFALARI vb. gibi kanallardan sitemize üye getirebilecek 1 takım ile çalışmak istiyoruz. Şu anda TEK kişi ile anlaşma yapılacak olup; takımını kendisi oluşturacaktır. Getirilen her üyeden komisyon verilecektir. Ödemeler haftalık yapılacaktır. Aklınıza takılan diğer soruları PM ile sorabilirsiniz.

Sistemi kısaca anlatayım.
- Kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamak için açmış olduğu tüm ihaleleri sistemimizde yayınlamaktayız. ( Türkiye'deki tüm sektörleri ilgilendirmektedir. sitenin anasayfasında başlıca sektörleri görebilirsiniz)
- Sisteme haftaiçi hergün 400-500 adet yeni ihale eklenmektedir.
- Hafta içi hergün 500-700 adet ihale sonucu ve ayrıntıları eklenmektedir.
- Sistem üzerinden ayrıntılı sorgular yapılabilmektedir. Hangi kurum kaç ihale açmış. Kaç tanesi sonuçlanmış. İhaleleri kimler kazanmış. Yaklaşık maliyeti ne kadar. İhaleyi kaç para bedelle almışlar. gibi.
- Kazanan Firmalar raporlama sistemimiz ile bir firmanın kaç adet ihale kazandığı. Hangi ihaleleri kaç para bedelle kazandığı gibi ayrıntıları görebilirler.
- Projemiz 15 aydır eksiksiz olarak çalışmaktadır. 200 bin üzerinde ihalenin ayrıntılı veritabanı bulunmaktadır.
- Bu sektörün kelimesi EKAP tır. Google da bu kelimede ilk sayfada 3-4. sıradayız.
- Sistem üzerinde firmamız adına kayıtlı sanal pos mevcut olup, üyelik banka havalesi ve kredi kartı ile yapılabilmektedir.
- Yapılan her üyelik için firmamız tarafından fatura kesilmektedir.
- Herşey yasaldır. Siz sadece tanıtım yapacak ve siteye üye göndereceksiniz.

Sadri - 0546 877 26 55