İlk olarak kendinizle çelişiyorsunuz, sizin uyguladığınız taktik falan değil. Bunu net söylüyorum. Yıllardır sponsorluk hizmeti alıyorum facebook'tan hiç bir şekilde hile hurda yapılmıyor. Sadece eriştiğiniz kişileri doğru belirlerseniz sayfaya kitle çekiyorsunuz. Buyrun aşağıdaki görselde olayı net bir şekilde anlattım hocam. Gereksiz yere insanlara hayal satmayın. Herkesin yapabileceği şeyleri ücretli satmayın, ayıptır.
sayfa linki atın okadar yapmışsanız ve o kadar oluyorsa şuan en az 1 M sayfanız olması gerekir
Ek Olarak:
1k takipçi fiyatlarını sistemlerde üye barındıran site sahipleri belirliyor. Siz sponsorlu basmaktan bahsediyorsunuz bunun için uygun blog yazıları var zaten baltalamak istemem ama arkadaşa giydirmeniz hoş olmamış.
10 TL 'ye 5-8k erişim verdi, ilgi çekici resim ve açıklama ile beğenisini de alır insan. Tabi hedef kitleyi doğru seçerek.
Hayırlı işler
devisco ile de aynı anda yazmışız, selamlar hocam :)
10 TL 'ye 5-8k erişim verdi, ilgi çekici resim ve açıklama ile beğenisini de alır insan. Tabi hedef kitleyi doğru seçerek.
Hayırlı işler
devisco ile de aynı anda yazmışız, selamlar hocam :)
Tamam sizlere yapmayı diyen mi var. Öyle ise sayfanızın linkini pm alabilirmiyim