Kelimesi 1 liradan almış olduğum makaleler gününde teslim edilirken sizden aldığımız hizmet günlük 1 içerik iken 1 haftada 2 içerik girmiş biri olarak ve 10 liramı da iki defa göndericem tamam demenize karşın ödememiş biri olarak memnun kalmayan varsa buyursun demeniz cidden şaşırtıcı bir özgüven :)
EditorumORG adlı üyeden alıntı
KralFx : Aldığın makale bellidir. Kalitesi vardır bir şey diyemem ama o yazdırdığın makalenin en fazla alacağı görüntülenme sayısı 1000 adet. Peki ben sana şöyle desem? 1000 adet aldığın görüntülenme sayısı yazdırdığın makalenin bile parasını çıkartmaz. Ki ben bu işi yapmasam yani bir editör olmasam gider yine yüksek fiyata yazdırır yazdırdığım makalenin kaliteli olmasını beklerim. İçi boş, spamlı makaleye para dökmem. Yazdırabilirsiniz istediğinize sorun değil, benimle de çalışın diye açmadım bu konuyu.Burada olan olayda zaten paradan ziyade kalite. Para veriyorsun ama verdiğin parayı geri çıkart.
Zaten istesenizde çalışmam da madem değinmişsiniz. Bari şu iade etmediğiniz 10 liraya da değinseydiniz.