lostyazilim
tr.link

Tüm Makale Yazarı Arkadaşlar (Öneri & Toplantı)

25 Mesajlar 3.215 Okunma
lstbozum
tr.link

sifreler sifreler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 12 / 26
  • Ticaret 3, (%100)
Yanlış anlamayın ama bu tarz sıkıntılar sırf siz makale yazarlarının yaşadığı şeyler değil.
Bir ara grafik tasarımı ile uğraşıyordum. İllallah ettim.
Adama soruyorsun ne şekilde nasıl olmasını istiyorsunuz diye.
Şöyle şöyle olsun diyor. Tamam deyip yapıp gönderiyorsun. 2 dakika sonra cevap geliyor: Yok bu olmamış . Daha farklı yapabilir misiniz ?
E tabi böyle bir durumda da ne oluyor... Biraz daha farklı yaparak peki bunu beğendiniz mi , bu daha iyi mi gibi başka seçeneklerde sunduğunuzda kendisinin eline zaten 3-4 tane tasarımı sunmuş oluyorsunuz.
Sonunda da büyük ihtimal karşı taraftan "Yok ben beğenmedim" gibisinden bir cevap geliyor ve siz de bedavaya sunduğunuz 3-4 tasarımla kalmış oluyorsunuz.
Şimdi gelelim şuraya...Tasarımı isteyen kişi zaten başından nasıl olacağı ile ilgili şartlarını belirtiyorsa ve tasarımcı da tasarımı buna göre yapıyorsa , yok ben beğenmedim daha farklı olsun demenin manası nedir ? E ne olacak bedavadan 2-3 tasarım kapacak ne de olsa ...
Yani sıkıntının asıl kaynağı kendini uyanık zannedenler ve hep ben hep ben kazanayım düşüncesinde olan tipler...
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Masiva Masiva MasivaTurk.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 494
  • Beğeniler 0 / 78
  • Ticaret 1, (%100)
***'da bu gibi durumlar için alt limit zorunluluğu mevcut. Ben burada da var sanıyordum. Demek ki yokmuş.
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)

KralFx adlı üyeden alıntı

Kelimesi 1 liradan almış olduğum makaleler gününde teslim edilirken sizden aldığımız hizmet günlük 1 içerik iken 1 haftada 2 içerik girmiş biri olarak ve 10 liramı da iki defa göndericem tamam demenize karşın ödememiş biri olarak memnun kalmayan varsa buyursun demeniz cidden şaşırtıcı bir özgüven :)

EditorumORG adlı üyeden alıntı

KralFx : Aldığın makale bellidir. Kalitesi vardır bir şey diyemem ama o yazdırdığın makalenin en fazla alacağı görüntülenme sayısı 1000 adet. Peki ben sana şöyle desem? 1000 adet aldığın görüntülenme sayısı yazdırdığın makalenin bile parasını çıkartmaz. Ki ben bu işi yapmasam yani bir editör olmasam gider yine yüksek fiyata yazdırır yazdırdığım makalenin kaliteli olmasını beklerim. İçi boş, spamlı makaleye para dökmem. Yazdırabilirsiniz istediğinize sorun değil, benimle de çalışın diye açmadım bu konuyu.

Burada olan olayda zaten paradan ziyade kalite. Para veriyorsun ama verdiğin parayı geri çıkart.

Zaten istesenizde çalışmam da madem değinmişsiniz. Bari şu iade etmediğiniz 10 liraya da değinseydiniz.
EditorumORG

kişi bu mesajı beğendi.

EditorumORG EditorumORG Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek yok
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 535
  • Beğeniler 740 / 271
  • Ticaret 76, (%87)
KralFx : meyve veren ağaç baltalanır :) iyi günler. Düşük fiyatlı makalelerle düşük makalelere devam edin lütfen. Yazmayın lütfen konuma

Birileri benimle çalışsın diye konuyu açmadım. Sen burada beni karalayana kadar 600 liralık 2 satış daha yapıldı :)

wmaraci
wmaraci

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
Bu taban fiyat yazılan makalenin konusuna göre değişiklik gösterebilir.

100 kelimelik astroloji makalesi ile 100 kelimelik teknoloji makalesi arasında büyük bir fiyat farkı olacaktır.

Şahsen benim prensibim belli, verdiğim emeğin karşılığı kadar para alırım. Müşteri bulamasam da fiyatı düşürerek kalitemden vazgeçmem.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al