Özgün Makaleler & Kalıcı Linkler & Tamamen Size Ait Hesaplar & Kredi Kartı İle Alım İmkanı
[SIZE="2"]Hızlı İletişim Bilgileri
Skype Adresimiz:
seointeraktif@hotmail.com
Mail Adresimiz:
waldoroyal@hotmail.com [/SIZE]
Ve aklınıza takılan tüm sorular için pm atmanız yeterlidir. PM gönder.
Eski Mutlu Müşteri Yorumları Ve Referanslarımız :
Murd0ck10 adlı üyeden alıntı
Paket 3 u satin aldim 7 tane paravan blog olarak sitelerin hepsi özenle yapilmis iyi bir spinlemeyle makaleler girilmiş ilerde faydasını alacağız ins. Kendisine tekrardan çok teşekkür ederim
ozzzy adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar yapılan çalışmadan önce web sitem hedef kelimede ilk 50 de bile değildi ve şuanda ilk 5 te arkadaşımı bu başarılı çalışmasından ötürü kutluyorum . Herkese tavsiye ediyorum
ozzzy adlı üyeden alıntı
Arkadaş gerçekten aşırı ilgili ve içten her konuda yardımcı oluyor sorularınızı çekinmeden sorabilir ve işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz kesinlikle tavsiye ediyorum beklediğimden dahada hızlı bir hizmet.
mertcanhkn adlı üyeden alıntı
Bir adet altın paket aldım ve tam zamanında rapor teslim edildi. Çok ilgili ve samimi birisi kendisine çok teşekkür ediyorum.
GrafikTasarim adlı üyeden alıntı
Platin Seo Paketi alındı. Son derece kibar birisi. Ayrıca paket dışında ekstra hizmetler sağladı. Özellikle sorularımıza ve taleplerimize kısa sürede cevap verdi.
Paketin şimdiden etkisi gözükmeye ve kısa sürede linkler index almaya başladı. Alexa etkisi oldu zira Alexa da backlinkler gözükmeye başladı. Yeni sitemiz için tekrar çalışacağız Fatih Bey ile.
Teşekkürler. İyi çalışmalar.
Multi Konu: ***net