Türkiyede son zamanlarda 45 milyon insanın internet kullanıcısı olduğu öğrenilmiş. Bu haber iyimi kötümü bilmiyorum yazının sonlarına doğru netbir fikre sahip olucaz sanırım , aslında bu yazı bir dert yanma yazısıdır okudukca anlayacaksınız.


Bu kadar insan internette ne yapıyor ?

Aslında açık ve net büyük bir çoğunluğu sosyal medya sitelerinde sabahtan akşama kadar vakit geçirmekte bir kısım haber siteleri vs. ama benim anlamadığım nokta şu bu kadar insan varken bizim hitler neden bu kadar az ? Diğer ülkelerin istatistiklerini inceliyorum adamlar arama motorlarından akşama kadar arama yapıp internet sitelerini dolanıp duruyor belli başlı sosyal medya sitelerinde akşama kadar takılmaktansa her gün yenisini takip etmekle birlikte bir çok internet sitesi , blog takip ediyor.

Şuan kendimi küçük esnaf gibi hissediyorum belli başlı siteler dışında insanlar yeni sitelere fırsat vermiyor anlamadığım nokta tam olarakta bu neden? Yenilik istenmiyor sürekli alışılmışlığa boyun eğiliyor ve bu neden sadece bizim ülkemizde böyle ? Yine kafamda çok deli ve tartışmaya açık sorular var gönül isterdiki bu soruları yorumlarda tartışalım ama malum bir facebook , bir twitter olamadık :/

Kaynak

Görüşlere açık bir yazıdır.