lostyazilim
tr.link

Profesyonel Makale Hizmeti!

14 Mesajlar 2.305 Okunma
acebozum
tr.link

deniz06 deniz06 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** M**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 9, (%78)
Birincisi serkan bey beyogluna ilk başta sordum ne zaman teslim etmem gerekiyor diye acelesi yok yazdı ve yogunlugumdan dolayı geç teslim ederim dedim ayrıca betoglunun makaleleri hazır.dolandırdi kelimesi çok yanlış.
Özgün makaleci ile aylık calisabilecegim bir yazar ariyordum.özgün makaleci ise başladıktan sonra yazıları geç teslim etti ve müşteriden makalenin özensiz ve aynı kelimelerin tekrarından dolayı şikayet geldi.ve müşteri tarafından param ödenmedi.dolayısıyla özgün makaleci nin o parayı hakkettigini dusunmedigim için parayı göndermedim

wmaraci
reklam

Ozgunmakeleci Ozgunmakeleci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Ogretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 8 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Biz bu sahisla haftalik odeme yapacagi yonunde anlasma yaptik. Bu şahıs bana makaleleri 2 gün içersinde teslim edin diye süre verdi ve ben bu şahsın makalelerini 2 gün dolmadan teslim ettim. Makalelerini teslim ettikten sonra makalelerin çok güzel olduğu yönünde bu sahis bana teşekkür amaçlı donus yaptı. 18 martta yapması gereken ödeme icin hergün farklı bahaneler one sürdü. Ve ödemeyi yapmadı. Bu sahisla ilgili bütün yazışmalarım mevcuttur. Ben bu şahsın bana ödeme falan yapmasını istemiyorum. Adli merciler aracılığıyla yasal yoldan hakkımı arıyorum. Ayrıca bu şahsa artık cevap bile yazmak istemiyordum ama şahıs kendince savunma yaparken bile benim makaleyi zamaninda teslim etmediğim ile ilgili yalan söylüyor. Buraya yazmamin tek amacı emek verip birkaç kuruş kazanan arkadaslarimin bu sahisa parasıni veya emeğini kaptirma ihtimaline karşı tedbirli olmasıdir.

deniz06 deniz06 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / K
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** M**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 9, (%78)
Hadi canım hadi bu bahaneleri başka yerde anlat istedigin yere sikayet et haketmedigin parayı odemeyecegim.istedigin yere yaz.senin gibi boş değilim seninle ugrasamayacagim

Ozgunmakeleci Ozgunmakeleci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Ogretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 8 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Farkındaysan seninle uğraşmiyorum zaten benimle ilgili yazı yazdığın için bana cevap hakkı doğdu bana göre sen profesyonel makale hizmeti değil profesyonel **************sın söylediğin yalanlar bunu kanıtlıyor. Hatta sen haklısın benim gibi boş biri değilsin çünkü **************lık konusunda yetenekli birisin.. bayagi dolu bir insansın..

Ek Olarak: Son olarak şunu da forum yöneticileri ve üye arkadaslara not düşerek bu şahis benimle ilgili bir şey yazmadigi sürece bu şahsa tarafimdan cevap yazılmayacaktir. Şahıs ilanında belirttiği üzere ve bana verdiği cevap doğrultusunda benimle ilgili olarak kendi yalanıni kendisi kanıtlıyor. Ilaninda benzersiz makaleleri kendi tarafından yazdığını belirtmiş ama bana verdiği cevapta yazdığım makaleler alıcı tarafından beğenilmedi, makaleler geç teslim edili, makale yazarligi için aylık çalışabilecegi yazar arayışı içinde olduğunu yazmış:) makaleleri benzersiz bir şekilde kendisi hazırlayan birisi neden makale yazarı arar ve neden makalelerini baskalarina yazdirir? Artık bu şahsa makale yazdıran da, makale yazan da ve forum yöneticileri de umarım bunları dikkate alır.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al