Farkındaysan seninle uğraşmiyorum zaten benimle ilgili yazı yazdığın için bana cevap hakkı doğdu bana göre sen profesyonel makale hizmeti değil profesyonel **************sın söylediğin yalanlar bunu kanıtlıyor. Hatta sen haklısın benim gibi boş biri değilsin çünkü **************lık konusunda yetenekli birisin.. bayagi dolu bir insansın..

Ek Olarak: Son olarak şunu da forum yöneticileri ve üye arkadaslara not düşerek bu şahis benimle ilgili bir şey yazmadigi sürece bu şahsa tarafimdan cevap yazılmayacaktir. Şahıs ilanında belirttiği üzere ve bana verdiği cevap doğrultusunda benimle ilgili olarak kendi yalanıni kendisi kanıtlıyor. Ilaninda benzersiz makaleleri kendi tarafından yazdığını belirtmiş ama bana verdiği cevapta yazdığım makaleler alıcı tarafından beğenilmedi, makaleler geç teslim edili, makale yazarligi için aylık çalışabilecegi yazar arayışı içinde olduğunu yazmış:) makaleleri benzersiz bir şekilde kendisi hazırlayan birisi neden makale yazarı arar ve neden makalelerini baskalarina yazdirir? Artık bu şahsa makale yazdıran da, makale yazan da ve forum yöneticileri de umarım bunları dikkate alır.