Selamlar .Başlığa mükemmel değil falan yazmamın sebebi kesinlikle yorumlardan korkmamdır :D Çünkü sosyal ağ sitesi açanları taşlıyosunuz :D
Şimdi gelelim bu site nasıl bişey...
Kesinlikle kendim böyle bi script yazamam :( ama hazır bir sosyal ağ scriptide bulacağımı sanmıyorum bu iş için. Fakat html kodlarım ve php dökecek bi sponsor bulursam neden olmasın.
Neyse... Bu sosyal ağım herkese hitap etmicek. Belki günlük üye sayısı 20 30 u geçmicektir diye tahmin ediyorum :D
Sosyal ağ projemin konusu kısaca şöyle : Sosyal ağ sitem sadece harry potter hayranları için olucak. Aksi takdirde herkes için olsa neden bu siteye girsinlerki saçmalık.
Hemen ilk dakikalarda düşündüğüm özellikler : her kullanıcı bir sınıfa ait olur. Gryffindor , Slytherin , Hufflepuff , Ravenclaw.
Kullanıcılar paylaşım yaptıklarında aldıkları beğeniler sınıf puanlarına yansır.
Mesela ben bi fotoğraf paylaştım 50 beğeni geldiyse 50 puan xx sınıfına gibi.
Ay sonu 1. olan sınıfa site içi ödüller falan verilir.
Mesela yine aklıma gelen bi özellik olarak örneğin beğen , beğenme butonlarının falan isimleri değişir ve bir harry potter evreninden kelimelerle değişir. Sonuçta burası bi okul gibi görüyoruz her ne kadar sosyal ağ sitesi olsada. Gerçekci olacak yani sadece facebooka harry potter resimleri yükleyip tekrar açmak istemıyorum.
mesela her kullanıcı yaptıgı paylasımlara göre büyü listesini geliştirebilir ve diğer kullanıcılara meydan okuyabilir. profilde bir onur puanı gibi bişey olur o yükselir
+++++++++++
AMAÇLAR +
- Harry Potter severlere güzel , sıcak , saçma paylasımlar olmayan bir ortam hazırlamak.
- Ağımıza birazda oyun havası vererek hem paylaşım yapıp hemde eğlenmek.
- Zaten belli bir kesime hitap edeceği için o kitleye hızlıca ulaşmak
- Ve tabii ki Harry Potter'i yaşatmak ^:D
-------------------
Eleştirirken lütfen güzel bir dille eleştirin. Diğer sosyal ağ projelerinide gezdim korktum baya yorumlardan :D
Bekliyorumm