Merhaba,
Bilgilerim aşağıdaki gibidir. En basit işten en profesyonel olan işe kadar tüm yazılım işlerini yapabilirim. Tasarımdan anlamıyorum. Eğer düşük ücrete iş yaptırmaya niyetliyseniz lütfen bana yazmayın. Emeğimin hakkını isterim. İndirimler elbet yapılır ama basit, profesyonel olmayan kişilerin işleri örnek gösterilerek fiyat düşürmeyi kabul etmem.
Çalışma şeklim iş başında ücretin yarısı, bitiminde ise diğer yarısını almak üzerinedir. Asla yarı yolda bırakmam, işi tertemiz teslim ederim.
Linux Server Yönetimi: Ubuntu ve Centos işletim sistemlerinde server kurup lamp, node.js, phantom.js, vesta panel, git sunucusu vb. teknolojileri kurup yönetimini yaptım. Şu anda tüm projelerim ve sitelerim yönettiğim bir vps sunucusunda bulunmaktadır.
FrontEnd Geliştirme: Html, Css, Html5, Css3, Less, Javascript, Responsive uyumluluk, Psd2Css. FrontEnd geliştirmede en son teknolojileri kullanmaktayım ve takip etmekteyim.
Javascript Kütüphaneleri: Angular Js, jQuery, jQuery UI, jQuery Mobile, Nodejs, ExpressJs, Socket.io.
BackEnd Geliştirme: Php veya node.js ile BackEnd geliştirme, web servis, restfull api geliştirmeleri yapmaktayım.
Veritabanları: MySQL, SQLite, MySQL Workbench, Veritabanı dizaynı, Veritabanı optimizasyonu.
Php Framework: Zend Framework 2, Laravel , Codeigniter
Php Test: PHPUnit kullanarak testleri uygulama.
Paket Yöneticileri: Composer/Packagist, Bower, Npm
Versiyon Kontrol Sistemleri: Git, GitHub
İş akış otomasyonları: Gulp, Grunt, Livereload
3.Parti Web Apileri: Facebook API, Google API, Amazon API
CMS: Wordpress, Wordpress tema geliştirme
Proje Takip Sistemleri: Asana, Trello.