ben genelde vurgu yaptıklarımı kalın kahverengi, link çıkışlarını sadece kalın yapıyorum, öneriniz var sa alabilirim

Ek Olarak:

BiELOF adlı üyeden alıntı

Sayfada ki biçim etiketlerini, sayfadaki resim isimlerini ve sayfada link çıkışlarını daha güzel yapmalısınız.

Fauna
Sayfanız: onlinezeka.com/2016/05/17/kalsimorfik-topraklar/

Sayfanızı analiz yapacağınız siteler

• wmaraci.com/seo-analiz

• analiz.***.net/seo-analiz/

• site-analyzer.com

Link: onlinezeka.com/2016/05/17/kalsimorfik-topraklar/ (bana göre link yapısı hatalı. Hem linki uzatıyor, hemde gereksiz.)

Açıklama (Description) Uzunluğu: Açıklamanız bulunmamaktadır. (Bütün yazıları renklendirsen boşuna. Arama motorlarına 1 kelimelik bir şeyden bahsetmemişsin)

Anahtar Kelime (Keywords) Uzunluğu: coĞrafya Sizin anahtar kelimeleriniz 8 karakter uzunluğudadır. (Keywords gereksizdir. isterseniz 1 harf yazın yine gereksizdir)

H (Heading Tags) Etiketleri: 1 tane bile elle tutulur H TAG ETİKETİN yok. :)

Biçim Etiketleri:
  • EM: Hiç em etiketi kullanılmamış. (HATA hiç kullanılmamış)

• STRONG - Toplam 25 (HATA 15 ten fazlası zarardır)

Resim isimleri:
onlinezeka.com/wp-content/uploads/2016/05/Rendzina-Topraklar%C4%B1-600x400.jpg
onlinezeka.com/wp-content/uploads/2016/05/kahverengi-orman-topraklar%C4%B1-600x400.jpg

Görsel Resim isimleri nasıl olmalı? başlığı altında SEO Uygun Olmayan Resimlere birkaç örnek kısmını okumanızı tavsiye ederim.

bielof.com/google-gorsellerde-en-ustlerde-nasil-cikilir/

Hocam uyarılarınız için teşekkür ediyorum dikkate alacağım, ancak şöyle birşey var link yapısını değiştirirsem tüm indexlenen yazılar 404 hatası verecek onun için değiştiremiyorum diğer konulara gelince açıkçası biraz acemi olduğum için bilmiyorum ancak öğrenmeye çalışacağım