Arkadaşlar Merhaba Vip uzantılı domainler çıktı biliyosunuzdur bende öylesine Herbalife.vip Diye domain aldım Herbalife uluslararası bir firma aldıkdan 1 saat sonra firma bana mail attı aynen bu şekilde:
Dear Site Owner,
Please accept this letter on behalf of Herbalife International Inc. (Herbalife), regarding the domain herbalife.vip which incorporates Herbalife's trade name. The trademark and trade name "Herbalife" are used to identify products, services, activities, and events related to Herbalife International, Inc. and Herbalife does not authorize this registration or use.
If you are an Independent Herbalife Member, you may not be aware of the policy in your career manual that pertains to Domain Names, Email Addresses, and Websites. We ask that you refer to that rule and contact our office so that we may work with you to resolve this matter. You may reach Member Business Practices & Compliance via email at Mail@firmaismi.com
If you are not an Independent Herbalife Member, we ask that you immediately CEASE and DESIST any and all use of the Domain Name.
We thank you in advance for your attention and cooperation.
Sincerely,
Member Business Practices & Compliance
Herbalife International of America, Inc
------------------------------------------------------------------
İngilizcesi iyi olan birisi tam olarak ne demek istedikleri hakkında yardımcı olursa sevinirim ben translate Sayesinde bir şeyler anladımda şimdi ben bu domaini ücret karşılığında versem sizce kabul ederlermi godaddyi aradığımda bana mahkemeye verip mahkeme kararıyla domaini alabileceklerini söyledi böyle bir şey olsa avrupada mahkeme kaç ayda sonuçlanır veya hemen sonuçlanırmı sizce işin sonucu ne olur ne yapmalıyım böyle bir durumla karşılaşmış arkadaşlardan fikir bekliyorum teşekkürler şimdiden :)
Ek olarak godaddyden biriside o markayla alakasız bir proje yaparsanız bir şey olmaz dedi ama oda emin değildi :D