lostyazilim
tr.link

Lütfen sitem için eleştiri yapar mısınız ? Düzeltmem gereken bir yer var mı ?

19 Mesajlar 1.696 Okunma
lstbozum
tr.link

knnfsr knnfsr www.ankaramerkezkombi.com Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknisyeni
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle emeğinize sağlık ama çok iyi yorum yapamayacağım, birincisi arka plan seçimi hoş durmamış ayrıca siteyide çok kasar, açılış süresi bende 9 saniye, sayfa geçiş süreleride 5-6 saniye ve en kötüsüde video izlerken 42. saniyede sitenin yenilenmeside kötü olmuş, bence siz ücretli tema yada ücretsiz seo uyumlu temalardan seçip onun üzerine çalışın, şu haliyle berbat demiyorum ama ziyaretçi tutamazsınız.

wmaraci
reklam

numlockk numlockk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** F**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 16, (%100)
knnfsr
Değerli yorumlarınız için teşekkürler hocam. Yenilenmeyi denemek için koyup unutmuşum yoksa süresi uzun olarak ayarlanacaktı. Şu an ayarladım. Site için bulabildiğimiz en iyi ücretsiz tema bu valla diğerleri tasarım yönünden iyi olmadı hocam. Bir öneriniz var mı tema için peki ?

• Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Site için bulabildiğimiz en iyi ücretsiz tema bu valla diğerleri tasarım yönünden iyi olmadı hocam.

Aslında tema kötü değil, mobil uyumlu bootstrap bir tema, fakat bu sizin kod bilginizle alakalı, temanın iskelet tasarımında takılmayın, yapılabilecek çok güzel şeyler vardır bu tamamen hayal gücünüze bağlı, ama en önemlisi aynı siteyi localhost'a da kurun ve bu şekilde çalışın, sitenize bir ziyaretçi gözü ile bakın hoşunuza gitmeyen yerleri düzeltin, arka planı değiştirmeniz bile sitenin görünümünü değiştirmiş, koyu renklerden ziyade açık ve sade renkleri tercih edin, çünkü inceleme sitelerin de içerik ne kadar yoğun olursa koyu bir tasarımda ziyaretçi çabuk sıkılıp çıkmak isteyecektir, bu durumda özgün içeriğiniz de yoksa kimseyi bir kaç dakikadan fazla tutamazsınız, kullandığınız resimlerin kalitesi de çok önemli, bir kaç konu da resimler vasat, buna da özen gösterirseniz daha da iyi olacaktır, özgün içerik paylaşmaya çalışın, günde 10 tane kopyala yapıştır içerik yerine kendi fikirlerinizi de eklediğiniz içerikler oluşturun ve bunu %100 seo kurallarına uygun yazın, Yazı için size tavsiye edebileceğim Yoast by Seo eklentisini kurun, kurduktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız, son olarak şimdi ki iyi, ben sadece fikirlerimi söylemek istedim herkesin göz zevki başkadır tabi ama sadelik herkese güzel gelir, başarılar dilerim.

• Üyelik 06.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** F**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 16, (%100)
knnfsr
Gerçekten objektif yorumlarınız için teşekkür ederim. Zaten o SEO eklentisini kullanıyorum ve yazılarımızı özgün yazmaya çalışıyoruz hocam. Resim kalitesi hakkında görüşlerinize de önem vericem hocam tekrar teşekkürler
knnfsr

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Bir de bunu kontrol edip hız konusunda ki problemleri çözerseniz mükemmel olacaktır.

https://gtmetrix.com/reports/www.numlockk.com/wnjCvTYV

• Üyelik 06.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** F**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 16, (%100)
o konuda bir öneriniz var mı peki

• Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Önerim sıkıştırma, css ve javascript sıkıştırma yapın, resimleri optimize edin, eklediğiniz resimlerde genişlik ve yükseklik değerleri belirtin, çünkü belirtmediğinizde örneğin 300*300 bir resminiz var, bunu tarayıcı kendisi bulmak zorunda kalacak ve hızınızı etkileyecek, ama en önemlisi javascript ve css, kısa kodları import etmek yerine script ve css tagları içinde yazabilirsiniz, import etmek zorundaysanız (dış link) bunu sayfa yüklendikten sonra çalıştırın, yani meta tagları içine değilde body tagları arasına ekleyin, bu sayede tüm sayfa açıldıktan sonra javascript ve css'ler çalışacaktır, bu da açılışta şu an 9 saniyeyse 2 saniyenin altına düşürecektir, ben slider kullanmak zorunda olduğum için anasayfa'nın dosya boyutu 8mb'ı geçiyor ama açılış süresi 2 saniyenin altında kalıyor ve hız 98 çıkıyor, bende ilk başlarda 11 saniye açılış süresi ve 54 hız alıyordum, açılış süresi konusunda üzerinde durmanız gerekiyor.

• Üyelik 06.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** F**
  • Mesajlar 143
  • Beğeniler 2 / 18
  • Ticaret 16, (%100)
Çok teşekkür ederim zahmet edip o kadar yorum attınız. Uygulayacağım dediklerinizi.

• Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 51
  • Beğeniler 6 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Rica ederim. Özet olarak zorlu bir işe girişmişsiniz Allah yardımcınız olsun emeğinizin karşılığını alacağınızı umuyorum, İnceleme sitesi yapmaktan ziyade yönetmek zor iştir, siz sadeliğe ve zengin içeriğe önem verirseniz yükünüz zaten az olacaktır, çünkü inceleme sitesi, oyun oynamaktan sosyal ağlarda gezmekten video sitelerinde video izlemekten sıkılan insanların girdiği bir site gibidir, bir nevi psikolojik olarak rahatladığı, çayını kahvesini çekirdeğini vs. alıp arkasına yaslanıp bilgili bir insanla karşılıklı sohbet ettiği, onun bilgilerini öğrenip keyif aldığı sitedir, bu yüzden en önemlisi sadelik, sitenizi ziyaretçilerinizle oturup onlara yeni bir şeyler anlattığınız bir araç olarak ilerletin, zaten çıkan insanlar en kısa zamanda gelip siteniz ile sohbet etmek isteyecektir, öne çıkarmak istediğiniz alanlarda bir kaç ton koyu renk kullanarak bak ben sana bunu anlattım, birde şöyle bir şey var dinlemek ister misin tarzında hazırlayın, o zaman keyifle sizinle (sitenizle) konuşmaya devam edecektir, fikirlerimi önemsediğiniz için ben de teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al