knnfsr
www.ankaramerkezkombi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim. Özet olarak zorlu bir işe girişmişsiniz Allah yardımcınız olsun emeğinizin karşılığını alacağınızı umuyorum, İnceleme sitesi yapmaktan ziyade yönetmek zor iştir, siz sadeliğe ve zengin içeriğe önem verirseniz yükünüz zaten az olacaktır, çünkü inceleme sitesi, oyun oynamaktan sosyal ağlarda gezmekten video sitelerinde video izlemekten sıkılan insanların girdiği bir site gibidir, bir nevi psikolojik olarak rahatladığı, çayını kahvesini çekirdeğini vs. alıp arkasına yaslanıp bilgili bir insanla karşılıklı sohbet ettiği, onun bilgilerini öğrenip keyif aldığı sitedir, bu yüzden en önemlisi sadelik, sitenizi ziyaretçilerinizle oturup onlara yeni bir şeyler anlattığınız bir araç olarak ilerletin, zaten çıkan insanlar en kısa zamanda gelip siteniz ile sohbet etmek isteyecektir, öne çıkarmak istediğiniz alanlarda bir kaç ton koyu renk kullanarak bak ben sana bunu anlattım, birde şöyle bir şey var dinlemek ister misin tarzında hazırlayın, o zaman keyifle sizinle (sitenizle) konuşmaya devam edecektir, fikirlerimi önemsediğiniz için ben de teşekkür ederim.