-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 15 adet wordpress blog için seo hosting arıyorum uygun fiyat ve sorun yalatmayacak bir firma arıyorum idealhosting net tr fiyatları uygun ama kalitesinden endişeliyim çok iyi diyende var lanet olsun diyende birde bir konu danışmak istiyorum konuyu nerede açacağımı bilmediğim için burada sorayım şimdi seo hosting alıcam ve bloglarımın hepsi ip adresleri sayesinde birbirinden bağımsız olacak peki ya domainler nasıl olacak hepsinin wois bilgileri benim adıma olacak yani domainleri farklı isimlerle mi almak gerekiyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
TeknoTa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
idealhosting.net.tr ben kullanıyorum memnunum gayet bence kendin dene ve gör. bir aylık paket alıp deneme yapabilirsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteleri ordan oraya da taşımak istemiyorum doğrusu o yüzden 3 yıllık almayı düşünüyorum ama söylediğinde mantıklı tabi peki hangi lokasyonu kullanıyosun tr mi fr mi?
TeknoTa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
TR Lokasyon kullanıyorum. Fransa lokasyon önermem bence Seo işi yapıyorsan Lokasyonu Ulusal Olmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektrik teknikeri
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim siteler ingilizce aslında abd lokasyon tercihim ama abd verenlerde çok pahalı belki ileride geçebilirim abd lokasyona fr eu lokasyon global seo için uygunmudur fikrin nedir