gkhnylmz ;
1-) Adsense ban söz konusu değil özel çalışmamız mevcuttur şuana kadar banlanma,sıkıntı şikayetler almadık adsense müşterilerimiz vardır, ancak şunu belirtmek isterim benim hizmeti alarak kazanç sağlayamazsınız şu şekil fayda edersiniz alexa ve arama motorlarda sıralama artışı+
2-) Whios backlink dünya genelinden çekilmektedir, zararlı dediğimiz adult-p*rn*-+18 içerik siteler olursa zararlı olur ancak o siteler kaldırdığımız için zararlı olmaz bir yıldan fazla hizmet veriyoruz backlink konusunda hiç sorun yaşamadık kafanız rahat olsun :)
3-) Ziyaretçiler arama motorundan gelmektedir, ancak TR gönderimi maalesef yoktur, yabancı sizin için bir yararı olmaz dünya geneli gerçekten öyle bir yararı var ki hocam çok güzel sonuçlara varıyoruz belki inanmazsınız ama yaklaşık +34 site bu hizmeti kullanılıyor.
* Dünya genelde çalıştığımız için çalışmalarımız daha iyi etkilemesi olması için dünya geneli seçtik bu nedenle alexa iyi sonuçlar alacaksınız ve arama motorlarında sıralamalarda artışta yansıtılıyor
4-) Saniye ve dakika konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum orayı pas geçiyorum sorun yaşamadık ancak şu şekil yol çizildi google algoritma uyumlu şekilde gidiyoruz
* Akıllı gönderim sistemi ile; her saat başı limitli gönderim yapar bir saat içinde gönderimi yapar belirli bir limite ulaşır ve keser. ve zamanı gelince yine bir saat içinde aynısı yapılır bu işlem hep tekrarlanır ve sabah ve gece düzenli gönderim olur.
Satışlarımız aktiftir
İş Alımı Açıktır.