Yapılan yollar hakkında farklı iddialar var. Benim düşüncem ülke bir şkilde lüks tüketime alıştırılmalıydı ve bunun da yöntemi yol yapmaktı. Adam sana yolu yapacak ki cebindeki 3 kuruş parayı da götürüp arabaya yatıracaksın, yetmeyince de kredi çekeceksin. Kimse kusura bakmasın bu ülke kapitalist sistemin büyük bir parçası olmuştur. Tl yükleyecek parası yok iphone 6 kullanıyor, lastik alamıyor ama mercedesi var, açlıktan ölmüyor ama her gün bir bankaya çok afedersiniz domalıyor.
Banka kuyruklarına bakın arkadaşlar millet kan ağlıyor, hala sağda solda "çalıyor ama yapıyor" lafları, terör almış başını gitmiş, yüzlerce şehit vermişiz ama hala Allah gibi tapılan ve her nolursa olsun bir şekilde haklı çıkan bir ikitdar partisi. Cercei gibi sokak ortasına yürütülüp suratına tükürülecek adamlar halen baş tacı.
Ben 10 yıl önce markete gidip 100 lira ile tüm ayın ihtiyaçlarını karşılıyordum. Pirinç, bulgur, un, salça, makarna, yağ her şey. Şu an bir diş macunu 15 lira ulan 15 lira! 5 kişilik aileye 2 tane diş macunu al, kalan 70 lirayla da ebeninkini alırsın.
Antakya'yı bilen bilir. Kardeşim şehir bok gibi ya bok! O kadar yıl iktidarda kaldınız asi temizlenmedi, yağmur yağıyor 10 dk sonra çat elektrik gidiyor, kar yağdı 4 gün elektrik gitti 4 gün! Altyapı yok, yollar rezalet, her yağmur sonrası dök asfaltı bak işine. Sonra ne olmuş kimsenin umrunda değil. Sürekli bir kaos anasını satayım. And olsun biri daha karşıma yol yaptık diye çıkarsa ağzına yumruğu koyacağım.
Tek suçlusu tabii ki iktidar değil. Gevşek muhalefet ve bu devleti ve halkı dolandırmayı iş bilen onun bunun çocukları da var işin içinde.