-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhabalar internette google analytics zararlı olduğuna dair birkaç yazı okudum hatta seohoasın dada zararlı olduğuna dair yazı okudum onların sitelerine baktım google analytics kullanmıyolar bazı bildiğim sitelerede baktım bazıları kullanıyor bazıları kullanmıyor bu nedenle kuşkuya düşüp google analytics kodunu sitemden kaldırdım
onun yerine sitenin hitini aylık, günlük, anlık olarak detaylı bi şekilde gösteren güzel bir wordpress eklentisi önerirmisiniz
Adalet dediğin havalı bir sözcük sanki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google analytics kodunun herhangi bir zararını ben hiç görmedim. bence rahat olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bazı yerlerde okudum kuşkulandım bikaç ay deneyip farkı göreceğim
EmirhanÇ adlı üyeden alıntı
dostum genellikle seo uzmanlarının kullandığı tek seo analiz sistemi vardır oda bu :
https://gtmetrix.com bu sistem sayesinde site içi seo performansını ayarlıyabilirsin bunu yaptığın zaman google tarafından siten daha çok sevilir ping alma süresi azalır vs .
yorum için teşekkürler hocam ama onu sormuyorumki :) wordpress için google analytics gibi anlık aylık hiti sitede kaç kişi oldunu gösteren güzel bir wp eklentisi arıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
EmirhanÇ evt arkadaşın önersiği siteyi zaten güncel olarak kullanıyorum şuan sitemin google pagespeed puanı 96 gtmetrix puanıda PageSpeed Score (94%) YSlow Score (84%)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Yoast'ın hazırladığı Analytics eklentisini kullanabilirsiniz, Analytics sitesine göre basitleştirilmiş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tzengin o eklentinin tam adı nedir peki hocam ayrı bir eklenti öyle değilmi yoast ı kurunca içinde gelen bir özellikmi yoksa jetpack gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Öncelikle webtures.com sitesi google analytics kullanıyor. bende wp stacstic diye bir şey kullanıyordum ama 1 ay sonra farkına vardım ki kafasına göre veriler yolluyor :D bende adsense hesabımdan izliyorum tekil çoğul hiti, aynı zamanda analytics e de günlük olarak bakıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Google Analytics Dashboard for WP eklentinin ismi, Yoast'ın değilmiş sanırım yanlış hatırlamışta olabilirim eklenti buydu.
Analytics hesabı açacaksınız, kodu sitenize yerleştireceksiniz.
UA- ile başlayan kullanıcı adınızla eklentiye verileri entegre edeceksiniz