NK1864 adlı üyeden alıntı
Ben beğendim. Genel olarak zaten kaliteli işleriniz var. Benim gibi uzun süre dikkatini veremeyen biri için başka sayfalarda gezerken yine de makaleyi dinleyebilmek adına yararlı bir çalışma. Bir dönem ben de başka bir uygulama üzerinden kendi sitemde kullanmıştım. Ayrıca insan okuduğunu kolay unutur ama bilinçaltı sesleri daha uzun süre muhafaza eder. Yani farketmeden okuduğunuzdan çok duyduklarınız aklınızda kalır.
Teşekkür ederim, hem iltifat hem de cümleleriniz için, kolay erişim ve akılda kalıcılık önemli kendi adıma, konu bilim ve bizim ülkemizde korkulan bir nokta olduğunu düşünürsek ;)
nbrknk22 adlı üyeden alıntı
Düşünce güzel, uygulama kötü olmuş. Maalesef yazıyı sese iyi aktaramıyor eklentiniz geçenlerde forum da bir arkadaş paylaşmıştı onu denemenizi öneririm. O daha anlaşılır aktarıyordu.
Hayırlı geceler, hayırlı kandiller.
Yorumunuz için teşekkürler, farklı alternatifler ve eşimin kendi sesiyle improvize etmeyi düşünüyoruz. Bu arada diğer konu linkini veya program detaylarını alabilirim müsait olduğunuzda.
FÖY adlı üyeden alıntı
woww. Çok beğendim. Ben siteden anlamam senin şahsi zevkin ama dehşet hoşuma gitti. Arkadaşlarn dediği gibi ara ara cümleleri yutuyor anlaşılmıyor ama hiç sorun değil 1 makale dinledim 2 kelimee yaptı bunu sadece. ben beklemediğin bir soru sormak istiyorum. Bu siteden beklentin nedir. Maddi ve manevi beklentin nedir.
Program sonuçta, çok yüksek beklentiyi karşılaması için gerçek yapay zeka ve robotik güncellemeleri beklememiz gerek, çok uzak görünüyor :) Beğeni ve yorum için teşekkürler.
Ferhat07 adlı üyeden alıntı
Sesli anlatım özelliği biraz daha geliştirilebilir.Düşünceniz çok güzel ve görmekte zorluk çeken arkadaşları düşündüğünüz için ayrıca sizi tebrik ediyorum.Siteniz çok hoş başarılar dilerim.
Hassasiyetiniz için memnuniyet duydum, ben teşekkür ederim.
Teşekkürler, olumlu bir düşünce gülümsemeye eş değer bu günlerde :p