SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dünyanın en büyü yazılım devinin eski ceosu billy amca yardım severdir eşi ile birlikte kurduğu vakıfta servetinin bir çoğunu bağışladı.
Bunlar şov değil teşviktir tüm zenginler yapar bu sosyal sorumluluk projelerini insanın dili milliyeti kendi inanışına göre bağış ve iyilik yapmayacak diye bir kaide söz konusu olamaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya bırakın şimdi böyle demogojileri...
Ben zaten yardım etkinliklerine karşı değilim.
Bende kendi bütçeme göre yardım ediyorum fırsat buldukça.
Ama şimdi Bill Gates birkaç yardım kampanyası yaptı diye de adam evliya yerine koymamak lazım.
Büyük sektörlerde böyle şeylerin olması gerekir.
Adamlar zaten 1000 yıl yaşasalarda yiyemeyecekleri servetler yapıyorlar.
Bırakın birazınıda yardım etsinler.
Bu büyük şirketlerin dünya siyasetidir.
Önce doğuyu ve güney sömürdüler, sonra da birkaç yardım kampanyası yapıp kendilerini bir melek gibi gösteriyorlar.
Ben asla bu etkinliklere karşı değilim.
Ama bazen yardım kampanyaları yapıyor diyerek de bu adamları gözümde fazla büyütmem.
Dünya yı onca yıldır o kadar sömürdüler, bu dev batılı holdingler yüzünden dünyada kimbilir kaç milyon insan hayatını veya çok önemli değerlerini kaybetti.
Bırakın biraz da dağıtsınlar...
Reklam olsun diye mi veya gerçekten içinden gelerek mi yapıyor bilmem, ama bırakalım biraz ihtiyacı olanlara para dağıtsın, yeter ki dağıtsın...
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evliya gibi adam aslında :)
The Telegraph’a konuşan Gates, kendisine ait paranın kendisinde kalmadığını ve bundan sonra da kalmayacağına dikkat çekerek şu sözleri kaydetti: “Yemeğimi yiyorum, giyeceğimi giyiyorum. Paranın bir noktadan sonra beni daha ileri bir noktaya götürme imkanı yok. Bu da elbette paranın vakıf aracılığıyla muhtaçlara ulaşması anlamına geliyor.”
Servetinin yüzde 95′inin kendisi ve eşinin ölümüyle birlikte 20 yıl içinde vakıf aracılığıyla dağıtılacağının altını çizen Gates, herhangi bir dini inanış nedeniyle bunu yapmadığını, insanların eşit olduğu bir dünyada herkesin de eşit şartlardan faydalanması gerektiğini kaydetti.
%95 ini :)
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Nothing
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bana göre Gates daha fazlasını bağışlar.