-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adblock yasaklı bir siteyi gördüğüm an bir daha o siteye girmiyorum.
kimse reklam işkencesi çekmeye mecbur değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mobilden türkçe sitelerde dolaşmak imkansız gibi birşey habire virüs varda virüs var kafayı yedirtiyorlar mecbur bırakılıyor kız arkadaşımın pcsinde adblock yoktu bloglarda dolaşmaya bir başladım 5 10 dk sonra dayanamadım pouplardan dolayı yükledim onada
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kurunun yanın da yaşta yanıyor malesef, ortalık öyle reklam çöplüğüne döndü ki mecburen kullanmak durumunda kalıyoruz...
2 kişi bu mesajı beğendi.
Juzk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Ben adblock hiçbir zaman kullanmadım.Ama bazı siteler kullanımı hak ediyor.Ben zaten adam iyi bir şekilde bana içeriği sunduğunda gidip reklama tıklıyorum ki emeğinin karşılığını alsın.Reklamı illa milletin gözünün içine sokmaya gerek yok.Ona tıkla reklam buna tıkla reklam birde içerik çöp insanı deli ediyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Üç aşağı beş yukarı, herkes aynı şeyden bahsetmiş. Aynılığa bende devam etmek isterim! :)
Şimdi durum kurunun yanında yaşın da yanması. Ancak yine herkesin dediği gibi abartı kullanan sayısı aç gözlülüğe mükabil yani rent a car sahibinin bile internet sitesi açıp adsense para kazanma yada benzeri platform ile para kazanmaya çalışması ile oluşan durum silsilesi. Kalitesizlik artıyor.
Kendimden örnek vereceksem asla Türk sitelerinde gezinti yaparken mutlaka adblock kapatıyorum. Sonuçta yurdum insanı kazanmalı. Yabancı sitelerde gezinirken mutlaka adblock açıyorum. Elin ecnebisi yeterince kazanıyor zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapacak bir şey yok hocam. Arkadaşın dediği gibi devre dışı bırak türü bir kod gerek. Ben çok takmıyorum artık. Zaten siteye girenlerin %90 ına yakını tıklamıyor.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adblock kullanıyorum ve Adblock engelleyicilere karşı greasemonkey scripti kullanıyorum bu Adblock kapat uyarılarını kaldırıyor.
Site sahipleri sitelerini full kaplayan reklamları kaldırmadan Adblock kullanımı bitmez.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.emrekarakaya.com.tr/