Girdiğiniz iş pazar payı büyük bir iş sizi elbette zorlayacak. Önce kendi çevrenizi edineceksiniz duyulacaksınız felan felan zaman gerektirir. Onun için umutsuzluğa kapılmayın derim. Seo konusunda bence bir destek almanız yararınıza olur diye düşünüyorum. Ama önce sitenizin mobil uyumunu yaptırın. Gerekirse bir android ios uygulama yaptırın. Bunlar size ek bişeyler katmayacak çünkü rakiplerinizin hepsinde var ama sizi onlarla aynı hizaya getirecektir. Google işi için acele etmeyin siteniz otursun. Sitemap gönderin hatalarını kontrol edin. Google Search Console hakkında bilgi edinin seohocasi.com da e-kitabı vardı sanırsam. Özellikle sosyal medya tarafında kendi çevrenizi edinmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Gerekirse facebook instagramda tanınmış sayfalardan kendi sayfanızın reklamını yapın. Ve sitenize üye çekmeye çalışın. Atıyorum ücreti 20 tl olan bir ürünü çekilişle hediye edin. Şart olarak facebook sayfanızı profillerinde paylaşsınlar. Sitenize üye olsunlar. Bunlar size çevre kazandıracaktır. Tabi söylediklerimin hepsi yine paraya çıkıyor. Ona da yapacak birşey yok diye düşünüyorum