İnanın bu tür kampanyalar vs benim için hiç sorun değil.
Zaten daha önce satış yaptığım sitelerin tamamında, satmak için aldığım fakat daha sonra sık sık iade gelen ürünleri,tekrar tekrar satmak yerine ürün alan müşterilere hediye olarak gönderiyordum.İnstagram ve facebook da reklam vermeyi düşünüyorum bunların halledilebilecek yükler olduğunu düşünüyorum.Yalnızca seo hakkında bilgim yok.
Sitem tam anlamıyla bu durumlara uygun gelmeden reklam ve hediye kampanyaları düzenlemek istemiyorum.Çünkü bu suni bir gündem olarak kalır yalızca.
İlk satışım aylar sonra da olabilir bu benim için çok büyük bir problem değil yeter ki doğru bir şekilde ilerlediğimi bileyim fakat ben nasıl ilerlemem gerektiğini,özellikle google konusunda hiç bilmiyorum.
Analatic,searc console gibi uygulamaları hariç elbette.
Yalnızca dediğim gibi,benim sitemde olan,tekel sayılabilecek nitelikte bir ürünün dahi arama moturunda çıkmamasına şaşırıyorum.

Ek Olarak: Profesyonel destek konusuna gelecek olursak da,zaten borç harç ile siteyi açtığım için inanılmaz bir parasızlık içine düştüm.Siteyi mobil uyumlu hale getirebilmek için bile bir ay beklemem gerekiyor para için.O nedenle maalesef profesyonel bir hizmet almak şuan için imkansız