-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Değerli Arkadaşlar Youtube de yayın yapmayı düşünüyorum fakat organik bir izlenim çekmeyide sosyal medya Kullanarak Yapmak İstiyorum ve bir an önce kemik kitle oluşturmak istiyorumm
Ortalama 100 k Takipçili 10 tane TWİTTER
ORTALAMA 100 K beğenili 10 tane facebook
ortalama 30 k takiçili 10 tane instagram
Hesapları Almayı denesem bilgi vb paylaşımlar yapan
Ortalama ne kadar para harcarım ve bu sosyal medya hesaplarının bir wep sitesine reklam yapıldığında günde ortalama ne kadar hit getirisi olur.
Az buçuk aklımda rakamlar var fakat sizlerinde fikrini öğrenmek istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bence çok masraflı olur. Youtube yayınların iyi olduktan sonra zaten istediğin seviyeye gelirsin. Biraz geç olsa da gelirsin. İçerik kaliteli olmazsa o hesaplar elinde kalabilir. Sonuçta dediğin takipçilere sahip hesaplar çok para isteyecektir ve satmak istediğinde de bence hemen elinden çıkartamazsın.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Bu kadar masrafa gerek yok. Kanalının ismi ile sosyal medya hesapları açıp o hesaplar üzerinden çalışmalar yapabilirsin. İstersen sosyal medya danışmanlığı yapabilirim. Ayrıntıları konuşuruz. Kolay gelsin hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
TEKNİSYEN
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ya hani düşüncem şu ne kadar kitlen elinde olursa gücünde bir nevi fazla oluyor.
Youtube kanalım özgün olcak tabiki bilgileri wikipedi vb diğer ansikobediler vb yerlerden topluyacam bir yığın arşiv yapıcam youtube kanalımı hedefim 2000 tane video basmak kolay deil bu rakam fakat tek hedefim bu diğer işlerimi bırakıcam ve bu işe yönelicem.
ve bir diğer düşüncem ise e ticaret kısacası uygun bir fiyata ayakkabı satışıda yapabilirim komisyoncu aracı gibi deilde kendi ürünümü alırım toptancısından. cuzi bir rakam korum Ve Bu hedeflediğim kitledeki hesaplardan en azından günde 10 satış olur diye düşünüyorum.
Yani görüşlerinize ihtiyacım var ve bu hesaplar şu kadara maal olur diyip fiyat konusunda tahminide olsa aklınızdan geçeni söylerseniz çok memnun olurum arkadaşlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
vlog çekiyim dedim, saçma bir şekilde çektim hani aklımda bile yoktu, birden bire saç baş dağınık amele bir halde vlogu çektim attım 2.5K izlenim almış sen düşün :D ,
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
2000 video bir kanala koyarsın bir video da sorun çıkar hesap kapanır O kadar emeğe yazık olur derim,