lostyazilim
tr.link

Sosyal Medya Sorum

7 Mesajlar 1.000 Okunma
acebozum
tr.link

hayran hayran WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek TEKNİSYEN
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 241
  • Beğeniler 16 / 42
  • Ticaret 12, (%100)
Değerli Arkadaşlar Youtube de yayın yapmayı düşünüyorum fakat organik bir izlenim çekmeyide sosyal medya Kullanarak Yapmak İstiyorum ve bir an önce kemik kitle oluşturmak istiyorumm

Ortalama 100 k Takipçili 10 tane TWİTTER

ORTALAMA 100 K beğenili 10 tane facebook

ortalama 30 k takiçili 10 tane instagram

Hesapları Almayı denesem bilgi vb paylaşımlar yapan

Ortalama ne kadar para harcarım ve bu sosyal medya hesaplarının bir wep sitesine reklam yapıldığında günde ortalama ne kadar hit getirisi olur.

Az buçuk aklımda rakamlar var fakat sizlerinde fikrini öğrenmek istiyorum.

wmaraci
reklam

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam bence çok masraflı olur. Youtube yayınların iyi olduktan sonra zaten istediğin seviyeye gelirsin. Biraz geç olsa da gelirsin. İçerik kaliteli olmazsa o hesaplar elinde kalabilir. Sonuçta dediğin takipçilere sahip hesaplar çok para isteyecektir ve satmak istediğinde de bence hemen elinden çıkartamazsın.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com

TeknoMosfer TeknoMosfer Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 24 / 62
  • Ticaret 6, (%83)
Bu kadar masrafa gerek yok. Kanalının ismi ile sosyal medya hesapları açıp o hesaplar üzerinden çalışmalar yapabilirsin. İstersen sosyal medya danışmanlığı yapabilirim. Ayrıntıları konuşuruz. Kolay gelsin hocam.

• Üyelik 18.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek TEKNİSYEN
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 241
  • Beğeniler 16 / 42
  • Ticaret 12, (%100)
ya hani düşüncem şu ne kadar kitlen elinde olursa gücünde bir nevi fazla oluyor.
Youtube kanalım özgün olcak tabiki bilgileri wikipedi vb diğer ansikobediler vb yerlerden topluyacam bir yığın arşiv yapıcam youtube kanalımı hedefim 2000 tane video basmak kolay deil bu rakam fakat tek hedefim bu diğer işlerimi bırakıcam ve bu işe yönelicem.

ve bir diğer düşüncem ise e ticaret kısacası uygun bir fiyata ayakkabı satışıda yapabilirim komisyoncu aracı gibi deilde kendi ürünümü alırım toptancısından. cuzi bir rakam korum Ve Bu hedeflediğim kitledeki hesaplardan en azından günde 10 satış olur diye düşünüyorum.

Yani görüşlerinize ihtiyacım var ve bu hesaplar şu kadara maal olur diyip fiyat konusunda tahminide olsa aklınızdan geçeni söylerseniz çok memnun olurum arkadaşlar :)

wmaraci
wmaraci

ByPowerfuL ByPowerfuL E-Commerce Manager Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 1575
  • Beğeniler 533 / 460
  • Ticaret 18, (%100)
vlog çekiyim dedim, saçma bir şekilde çektim hani aklımda bile yoktu, birden bire saç baş dağınık amele bir halde vlogu çektim attım 2.5K izlenim almış sen düşün :D ,

N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.

mklgirisim mklgirisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 193
  • Beğeniler 33 / 14
  • Ticaret 16, (%100)
2000 video bir kanala koyarsın bir video da sorun çıkar hesap kapanır O kadar emeğe yazık olur derim,

• Üyelik 18.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek TEKNİSYEN
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 241
  • Beğeniler 16 / 42
  • Ticaret 12, (%100)

mklgirisim adlı üyeden alıntı

2000 video bir kanala koyarsın bir video da sorun çıkar hesap kapanır O kadar emeğe yazık olur derim,

ama hocam şöyle Tariten bir bilgiyi Koyucam karşıma kamerayı anlatıcam bunda bir problem olmayacağını düşünüyorum videolarda max 4 Dakika uzunluğunda olucak yani Ses kalitesi diksiyon konuşma anlatım Video kalitesi yüksek olduktan sonra 2000 tane video arşiv olarak geleceğe yönelik muhteşem birşey olur yani video atmadığımda bile 2000 video günde her biri 100 izlenim alsa 100 x 2000 = 200.000 izlenim demek ortalama gösterime sadece para versek günde bırakacağı ücret 100 tl tabiki bunlar hesaplanan rakamlar fakat gelecek için güzel bir yatırım olacağını düşünüyorum.

ve kemik kitle içinde sosyal medya hesaplarının benim projem için ilaç olacağı düşüncesindeyim

Ek Olarak:

ByPowerfuL adlı üyeden alıntı

vlog çekiyim dedim, saçma bir şekilde çektim hani aklımda bile yoktu, birden bire saç baş dağınık amele bir halde vlogu çektim attım 2.5K izlenim almış sen düşün :D ,

yani birde hocam büyük kitleli hesaplarınız olsa Link paylaşımı yapsanız günde rahat iyi izlenim alınır hatta belli bir noktadan sonra Youtubeden direk gelen ziyaretçilerle güzel kazanımlar olur

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al