2000 video bir kanala koyarsın bir video da sorun çıkar hesap kapanır O kadar emeğe yazık olur derim,
ama hocam şöyle Tariten bir bilgiyi Koyucam karşıma kamerayı anlatıcam bunda bir problem olmayacağını düşünüyorum videolarda max 4 Dakika uzunluğunda olucak yani Ses kalitesi diksiyon konuşma anlatım Video kalitesi yüksek olduktan sonra 2000 tane video arşiv olarak geleceğe yönelik muhteşem birşey olur yani video atmadığımda bile 2000 video günde her biri 100 izlenim alsa 100 x 2000 = 200.000 izlenim demek ortalama gösterime sadece para versek günde bırakacağı ücret 100 tl tabiki bunlar hesaplanan rakamlar fakat gelecek için güzel bir yatırım olacağını düşünüyorum.
ve kemik kitle içinde sosyal medya hesaplarının benim projem için ilaç olacağı düşüncesindeyim
Ek Olarak:
vlog çekiyim dedim, saçma bir şekilde çektim hani aklımda bile yoktu, birden bire saç baş dağınık amele bir halde vlogu çektim attım 2.5K izlenim almış sen düşün :D ,
yani birde hocam büyük kitleli hesaplarınız olsa Link paylaşımı yapsanız günde rahat iyi izlenim alınır hatta belli bir noktadan sonra Youtubeden direk gelen ziyaretçilerle güzel kazanımlar olur