Ryuzaki adlı üyeden alıntı

Grikare zaten netinternet datacenter'ına bağlı bildiğim kadarıyla.

Netinternet derim, başarılar.

Yok benim bildiğim kadarıyla tıpkı netinternet gibi bir datacenter. Onu listeye eklememdeki temel sebep cloudflare dedikleri şeydi. Sanırım bir proxy yardımıyla sitenizin en yakın sunucuya koyup resimleri vs o sunucu üstünden çekip trafik azaltmakmış. Hiç denemedim cloudflare o yüzden sadece kullananlar olabilir diye yazdım..

Tavsiyeniz için teşekkürler.

ozturk adlı üyeden alıntı

kesinlikle turhost... her daim tek geçerim.

Tavsiye için teşekkürler. :)

Conqueror adlı üyeden alıntı

En acilinden bi netinternet webhost paketlerinden başlangıç paketini kullanmanı öneririm ve bu paketin performansını turhostun bayi başlangıç paketiyle kıyaslamanı sonuçlarını bize yazmanı temenni ederim :)

Ben Turhost hiç kullanmadım fakat netinternet altyapısını kullanan bir kaç firmayla çalıştım. Hız dediğiniz gibi çok iyiydi. Fakat arkadaşlarım falan hep turhostu da önermişti. Yani turhost - netinternet ikisini de kullananların yorumlarını almak istemiştim. :)

ferahi adlı üyeden alıntı

Benim sitelerimin hemen hepsi yıllardır Turhost'ta hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Valla çok kararsız kaldım ya. :)
Turhost CPanel hosting ile superni-netinternet hosting kıyaslaması. :o
Superni`de turhosttun cpanel hostingi daha ucuz. :)

Teşekkürler. :)

deeprock2 adlı üyeden alıntı

turhost ekonomik olarak, iyidir. Memnunum 1 yıldır.

Teşekkürler. :)

ozturk adlı üyeden alıntı

eyvallah arkadaşım aklımda bulunduracağım bu önerinizi...

Conqueror adlı üyeden alıntı

3 adet canavar cpu ya sahip wordpress sitem netinternetin bayi paketlerinde barınıyor vds alsam bana 200 tl ye patlardı en az. Turhosta ilk sitelerim gelişme aşamasındayken ve 1 k larda gezerken hostum da webadamdayken mail atmıştım bu siteleri sizin bayi paketinize taşısam kaldırır mı diye. Operatörün bana attığı mailde portal host paketlerimize bakmanız gerekli cpu sorunu yaşarsınız oldu :) Daha sonra pek çok kez de turhostu denedim ancak netinternetin yanında esamesi okunmaz. Fiyatlar ilk başta ucuz geliyor evet siz siteniz biraz gelişmeye ve cpu lar yükselmeye başlayınca görün asıl cümbüşü :)

Aslında benim yaptığım sistemin pek cpu yiyeceğini zannetmiyorum. Kodları olabildiğince titiz yazmaya çalıştım. Gereksiz sorgulardan falan arındırdım. Fakat yüksek trafik ve yüksek alan lazım. Sebebi ise her üye kendine ait arkaplan resmini kullanabilecek sistemde. Her üyeye maks. 400-500kblık arkaplan yükleme izni veriyorum, sitede 1000 üyeye ulaştığımı varsaysak sanırım trafik fena olur. :)

Gerçi hiç turhost kullanmadım, buna izin verirler mi bilmiyorum. Sonuç olarak siteye ait bir dosya kullanılacak. Download vb şeyler olmayacak. :)

Teşekkürler.:)