TUTANKHAMUN adlı üyeden alıntı

Ya bırakın şimdi böyle demogojileri...
Ben zaten yardım etkinliklerine karşı değilim.
Bende kendi bütçeme göre yardım ediyorum fırsat buldukça.
Ama şimdi Bill Gates birkaç yardım kampanyası yaptı diye de adam evliya yerine koymamak lazım.
Büyük sektörlerde böyle şeylerin olması gerekir.
Adamlar zaten 1000 yıl yaşasalarda yiyemeyecekleri servetler yapıyorlar.
Bırakın birazınıda yardım etsinler.
Bu büyük şirketlerin dünya siyasetidir.
Önce doğuyu ve güney sömürdüler, sonra da birkaç yardım kampanyası yapıp kendilerini bir melek gibi gösteriyorlar.
Ben asla bu etkinliklere karşı değilim.
Ama bazen yardım kampanyaları yapıyor diyerek de bu adamları gözümde fazla büyütmem.
Dünya yı onca yıldır o kadar sömürdüler, bu dev batılı holdingler yüzünden dünyada kimbilir kaç milyon insan hayatını veya çok önemli değerlerini kaybetti.
Bırakın biraz da dağıtsınlar...
Reklam olsun diye mi veya gerçekten içinden gelerek mi yapıyor bilmem, ama bırakalım biraz ihtiyacı olanlara para dağıtsın, yeter ki dağıtsın...



Halen daha birkaç yardımdan bahsediyorsunuz. Adam yardım kralı arkadaşım. Şuana kadar Bill Gates gibi yardım eden bir kişi veya insan yoktur. Arkadaşımızın biri yazdı iyi oku bak ben Bill Gates i çok iyi takip eden birisi olduğum için biliyorum ve zaten eşi ve kendisine ait hayır kurumu bile bulunmakta. Google gibi arama motoru var biraz araştırın derim ne kadar yardım yapmış nerelere yardım yapmış yada Gates Notes websitesine girip bakın bakalım ne kadar ve kaç senedir yardım yapmakta. Tamam büyütüyorum ama büyütülmeyecek birşey değil. Yardımsever bir insan sonuç itibari ile . Mark Zuckerberg bile Facebook un %1 ini almışken %99 unu bir eşinin ve çocuğunun üzerine bir hayır kurumu yaptı. Bu insanlar %1 ile zaten kimsenin alamadığı paraları kazanıyorlar tabiki yaparlar.

Dünyayı onca yıldır sömürdüler diyorsun ya halen pencereden bakar gibi gördüm ya arkadaşım şuanda bile adamın işletim sistemini kullanıyorsun belki o sisteme ücret bile ödememişsindir ve ardından konuşuyorsundur. Bilemiyorum bir kelime bile söyleyecek değilim.