kasparow116 adlı üyeden alıntı

yere batan sarnıcında ışığın geldiği yer neden üçgen? Mezcup klibinde bu üçgeni daha yoğun kullanmışlar ve diğer detaylar bu klipte çok fazla yok. Üçgen var. Ekran görüntüsü almaya üşenmesem 3-5 alıntı yapardım da uzmanları açıklama yapar yakında. İlluminati konusunda dalga geçenlere ise şu video ile karşılık vereyim. http://www.youtube.com/watch?v=JQYZ0i72VLg


agg1401 adlı üyeden alıntı

O değilde, video çok sıkıcı. Konuya gelince, uzmanlardan beklemek daha akıllıca.


Emin olun bu forumdaki bir çok kişiden daha fazla bilgim vardır Illuminati hakkında. Ukalalık veya övünmek için söylemiyorum bunu.

Beni kızdıran nokta ne biliyor musunuz? 15-20 yaş arası gençlerin zerre tarih bilgisi olmadan, kendisine faydalı, kendisini geliştirecek işler yapmak yerine bunlarla ilgilenmesi. Kimse inkar etmesin, cahil ve geçmişimizi gün geçtikçe unutan bir toplumda yaşıyoruz. Neden cahil bir toplumda yaşıyoruz biliyor musunuz? İşte bu ve bunun gibi şeylere kafa yorarak, önümüze engeli kendi ellerimizle koyarak.

Tekbir soru soracağım, Allah aşkına sadece bu soruya cevap verin. Illuminati ile Türkler kadar ilgilenen bir millet daha söyleyin bana.

Bırakın arkadaşlar bu işleri. Yozlaşan bir toplumun içinde cahil olarak kalmayın.