Öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim. Umarım tamamına erecek bir proje olur.
Bazı yerli ve yabancı sitelerin mobil uygulamaları var daha doğrusu çakma uygulamaları var. Web sitelerinin mobil temalrı uygulama olarak hazırlanıyor ve bu şekilde kullanılıyor fakat bunun benim gözümde hiç bir kıymeti olmuyor. Sonuçta ha crome dan girmişim ha uygulamadan kapı aynı yerevçıkıyor.
Eğer mobil uygulama konusunun üzerine düşerseniz çok iyi geri dönüşler alacağınızı tahmin ediyorum, ama tabi dediğim gibi çakma uygulama olmasın. Örnek openload.co gibi ftp ve bulut sistemini destekleyen kaynaklardan doğrudan uygulama içerisine aktarım yapabilecek ve insanların sanki canlı tv uygulamalarını kullanıyormuşcasına listeden seçebilecekleri filmleri rahatça izleyebilecekleri bir uygulama yapmanızı tavsiye ederim. Bu uygulamaya ayrıca abonelik sistemi ve seviyeleri getirerek kazançda sağlayacağınızdan eminim.
Web site olayıda önemli tabi örnek ben neredeyse hergün yatmadan önce bir film izlerim ve çoğunluklada bilgisayar başında yorulmamak için uzandığım yerden telefonumu açar ve izlerim şuanda mobil de sorun çıkartmayan bir kaç web sitesi var sınırlı yani ama sağlam bir web sitesi veya uygulama olsa tabiki onu tercih edecektir insanlar.

Bu arada yazım hatalarım olmuşsa kusura bakmayın telefondan yazıyorum.