-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Eskiden sunucudaki bulunan illegal siteler sizin sitenizide enegelliyordu şuanda durum değişmiş olabilir ki cloudflare geçen birçok site aynı sunucuda +18 site mevcut.Etkisi varmı yokmu seo uzmanları cevaplayacaktır.
Ek Olarak: Konu başlığını değiştirseniz daha iyi olur konuya katılım artar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynı tarayamayı ben kendi sitem için yaptığımda benim içinde +18 siteler çıkıyor. Uzman kişilerin yorumlarını bekliyorum.
ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı sorun bendede var 10 tane adult çıkıyor.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
class a class ip bloklarından ip düşebilir bazı sistemler mimler bir sorun olmaz sonuçta ip adult için de seo var hiç bir şey olmaz . isterseniz farklı ipde ise link alın.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
etkisi olmaz diyosunuz ama, ben konuya şöyle bakarım. bir mahalle düşünün, 10 ev var. evlerden birisi hırsız uğursuz kötü birine ait. her gün polis geliyor. şikayet gırla :D o diğer 9 ev rahatsız olmaz mı. veya şu mahalleden taşınıp daha temiz bir yere gidelim demez mi?
site işi de öyle, her ne kadar etkilenmez deseniz de, o adult veya +18 site bi halt yer. diğer siteleri de yakar. google bakmaz o site alinin bu site velinin diye, aynı ip serisi güle güle, bay bay hepınız şarkısı çalar :D
tabi teori. eğer siteniz güçlü ve büyük bir siteyse bence makine veya vds apayrı bir mahalle yani :D
Bu sitenin aynısından yaptırılacaktır! http://goo.gl/YiBrSn
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
makalepark adlı üyeden alıntı
etkisi olmaz diyosunuz ama, ben konuya şöyle bakarım. bir mahalle düşünün, 10 ev var. evlerden birisi hırsız uğursuz kötü birine ait. her gün polis geliyor. şikayet gırla :D o diğer 9 ev rahatsız olmaz mı. veya şu mahalleden taşınıp daha temiz bir yere gidelim demez mi?
site işi de öyle, her ne kadar etkilenmez deseniz de, o adult veya +18 site bi halt yer. diğer siteleri de yakar. google bakmaz o site alinin bu site velinin diye, aynı ip serisi güle güle, bay bay hepınız şarkısı çalar :D
tabi teori. eğer siteniz güçlü ve büyük bir siteyse bence makine veya vds apayrı bir mahalle yani :D
Adult siteyi google silmez sıradan düşürmez ayrı bir endüstri bu sadece ülkemiz de fitreleniyor sadece iplerde var diye bir şey olmaz illa takacaksa aylık 5 liraya decicated id alır biter :)
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**