ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam google son zamanlar da işi batırdı kullanıcı memnuniyeti yok kendi çıkarlarını düşünüyor.
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam açıkcası hayatta sanal alem'de ne temaya para veren insanım ne de başka birşeye hep kendim yaptım.
Bir gün adsense için uyumlu tema alayım dedim aldım hocam tema bildiğiniz google uyumlu ama google'ye göre uyumlu değil.
Page speed test'te mobil 99 desktop 99 düşünün yani website işiyle çok uğraştım hatta benim paylaştığım orjinal içeriklerle sitesini büyütenler oldu düşünün yani sıralama da bile yokuz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çok kötü bir gelir, benimde bir projem vardı bu tür yazıları görünce soğuyorum hiç çalışasım gelmiyor,. inanılır gibi değil bu rakamlar.
Demokrasi senin saçlarından güzel olamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende senin gibi öğrenciyim bana da aynı şeylerden bahsediyorlar özgün içerikten bahsediyorlar. bende özgün içerik yazacam uğraşacam ama bu siteyi görüyorum. ama yine de düşüncem şu ki iyi kötü de olsa biryerden başlamak gerekiyor çünkü ben çok önceden beri bu tür resimleri görüp site kurmaktan vazgeçtim artık bunu yapmak istemiyorum iyi kötü hit artacak tbmler yükselecek veya farklı siteler sana reklam verecek elinde bir sitenin bulunması herzaman iyidir.
Demokrasi senin saçlarından güzel olamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam yerleşiminiz ve temanız çok uyumsuz göz yorucu bir tema seçmişsiniz. pm atın detaylı konuşalım
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir dostum vardı ara da sıra da cs server kurar takılırdık oda website yönetirdi hatta domain ismini vermeyeyim çünkü domain kaliteli bir domain ve şuan boş'ta bıraktı yani sitesinin sadece oyun yamaları kelimesin de aldığı hit günlük 15.000 di kendisi tanınmış kişi lakin mod yapanlar kısmın da oda adsenseye başvurmuş tu aldı adsenseyi lakin aldığı gün ban yedi sebebi ne idi çok fazla reklamlara tıklanıyormuş her hal de sitesin de google birşeye takıldı. Yıl (2013)
Anlamıyorum kullandığımız tarayıcı bile google yazdığımız makaleler bile özgün hal de aldığımız değere bakarmısınız..