Kardeşim ben de öğrenciyken keşke bu işlerle uğraşsaydım diyordum. Uğraşıyordum ama hobi olarak. Sen bunu ticarete dönüştürecek kadar bilgi birikime sahipsin. Bugün olmaz yarın olur yılma...

Kaç aydır bu işle uğraşıyorsun bilmiyorum. Onu yazarsan sevinirim.

Ben nacizane bir kaç husustan bahsedeceğim.

1- Teman ne yazık ki güzel değil. Responsive bir tema dahi olsa insanı cezbetmiyor. Tema hızın mobilde düşük. Basit, hızlı ama işlevsel bir temaya ihtiyacın var. Full width ekranı kaplayan temalarla çalışmak geliri düşürür. Alan çok genişliyor ve reklamlar içerikten uzaklaşıyor.

2- Siten niche bir alan değil. Geniş bir alan. Bir yerlere gelmen için zamana ihtiyacın var.
3- Çok iyi makale yazıyor olabilirsin fakat Anasayfa sitenin kalbidir. Senin Anasayfada kullandığın title, meta desc ve keywords biraz daha farklı kurgulanabilirdi.

title : Artiz FM
Açıklama:Genel Blog, Kişisel Blog, Bir Garip Blog
Anahtar kelime : artiz, genel blog, kişisel blog, garip blog

En azından belli başlı konular için yukarıdaki değişkenleri değiştirebilirsin.

4- XYZ domain uzantısı yerine daha com. net. kullabilirdin.

5- Yazdığın konular az aranan konular. Böyle konularda yazı yazdığın zaman hitin bir yere kadar gelir. Bir yerden sonrasına gidemez. Gündemi takip et çok aranacak konular üzerine yazı yaz.

6- Hemen çıkma oranın çok yüksek. Yani 100 kullanıcıdan 10 tanesi farklı bir sayfaya geçiyor ve tüm kullanıcıların ortalaması 20 saniye. Bu kadar düşük metrikler için reklam tıklaması çok bekleme... Genelde tıklamalar sayfa geçişlerinde olur. Bunun yanında fazla durdukça kullanıcının dikkati reklama kayar vs.

Sayfa içinde konuyla alakalı olabilecek diğer makalelere link vermelisin. Hatta görsel de olabilir.

7- Bence eldeki imkanlar dahilinde reklam yerleşimin ideal.

Tabi ki şu saatten sonra yapılacak değişiklikler bir miktar gerilemene neden olabilir. Bunu da belirteyim.