lostyazilim
tr.link

Domain değiştirme hakkında

4 Mesajlar 880 Okunma
acebozum
tr.link

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)
Merhaba arkadaşlar kurduğumuz bir dizi sitesi var ancak googleda çok fazla geriledi. Spam yedi. Domaini değiştirmek istiyoruz.. Nasıl yapabiliriz acaba ? Addon ile eklesek yararı yada zararı olur mu ? Daha önce yapan yada farklı bir önerisi olan var mı acaba ?

wmaraci
reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Bu tür durumlarda spma yiyen domainler imaj tazelemezi baya zor içeriklerinizi gözden geçirerek google tarafına gerekli düzenlemenin yapıldığını bildiren bir mail atmanız durumu düzeltebilir Sitenizin durumu hakkında google webmaster araçlarından takip ederek işlemleri yapabilirsiniz tavsiyem ardından hizmet verdiğiniz alanda güzel 1 kaç domain alıp paravan olarak kullanın ve backlink sağlayın yada baklink durumu iyi olan doman satın alıp yaşamış oldugunuz gerileme ve sıkıntıyı hızlı şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)
SizinWeb web yöneticisini kullanıyorum zaten ilk günden beri ancak bir spam vs. mesajı gelmedi. site çoğu dizide en kötü 2. 3. sayfadayken birden geriledi ilk 500lerde bile yok şuan. Sitedeki sayac sıkıntı yaratıyordu sanırsam kaldırdım ama düzelen bişe olmadı. 338 adet engellenen kaynak var web yöneticisinde onu çözemedim ?

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
2 domain destekleyen hosting ile yapanları gördüm. Google bakımından durumu nedir bilmiyorum ama xxx.com da girsen xxx1.com da girsen aynı site çıkıyor. Tek hosting, tek ns server, 2 domain.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al