DapoeT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir site olmuş. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha detaylı ve bilgileri açıklayıcı yöntem izlesen daha iyi olur bence. Örneğin gerçek papatya Nasıl anlaşılır? Türkiye'de gerçek papatya yetişiyor mu ? Satılan droglar kac ay etkisini kaybetmiyor ? Vs vs. Basarılar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok yararlı olabilecek bir site. Özellikle bitkileri nerelerde buluruz da eklenirse tadından yenmez. Lakin tasarım çok zayıf. Tasarımı daha iyi temalara yönebilirsiniz.
✂------------------------
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Site kategorisi bakımından güzel. Ama çok yüzeysel (dedikleri gibi). Melisa çayının tansiyon düşürücü etkisi zaten bilinmektedir diyor mesela. İçinde hangi madde varmış da düşürüyormuş bu? En azından o maddeyi aratıp ne olduğunu öğreniriz.
Şimdi ben içsem 2 bardak bu çaydan, sonra da tansiyonum fırlasa kim sorumlu olacak bu işten ?
Yani biraz detay, biraz ilgi, kaynaklar, kimyasal yapısı da eklenirse güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Oldum olası böyle siteleri sevmişimdir. Başarılar diliyorum hocam siteniz çok güzel. Blogger tecrübelerime dayanarak size bir tavsiyede bulunayım, bir kaç tane konuyu gezdim ve çay etiketi hepsinde var. aynı etiketi en fazla 3-5 konuda kullanın, her konuya aynı etiketi girmeyin.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!