Melih adlı üyeden alıntı

Eğer farkındalık yaratırsanız diğerleriyle aranızdaki basamaklar daha belirgin olur. Şuan format,parça değişimi,kasa toplama vs gibi işlemleri çoğu yapıyor. Örneğin; Cmos çipini yeniden programlama işine önem vermelisiniz. Bunu herkes yapamıyor. Bunun için çok özel cihazlar mevcut.
Bilgisayar toplama işini ise diğerlerinden farklı olarak "modifiye" tarzında düşünebilirsiniz. Standart bileşenleri birleştirip satmak yerine hayal dünyasına kalmış sistemler geliştirmek daha cazip olur. Bunları da reklam ve propagandalarla "haftanın/ayın oyun bilgisayarı,haftanın film bilgisayarı" tarzında duyurabilirsiniz. Tabi bunun için de iyi bir editör havası veren internet sitesine ihtiyaç var.

Kısacası farkındalık yaratmak önemli. Ama dükkanı açayım tamire/formata gelsinler derseniz parayı çöpe atma olasılığınız yüksek.


Aynen hocam öyle yapacağım zaten farklılık şart.

dogandeniz adlı üyeden alıntı

Kosgeb ten faydalanma imkanın varsa faydalan derim. Eğer yoksa 60 bin rahat yeter ufaktan başla en kısa zamanda pazarını yaratırsın. Kosgeb ten harcamanın geri ödemesini alabilirsen yararına olur. Zarar etme ihtimalin olursa da kurtarmış olursun.
Reklama iyi fiyat ayırmışsın 10 bin tl ye 10 ay google den düşmezsin.
Sanırım İzmirde ofis v.b kiralar da İstanbul gibi kazık değil.
Gözünü korkutma gir derim ben


Aynen hocam kosgeb ile paranın bir miktarını kurtarırsam çok iyi olacak, reklam için 10 bin tl ayırdım eğer geri dönüşü iyi olursa bi 10 bin tl daha veririm