-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Normalde bu tarz mesajlar yazmak huyum değildir ama her şeyde artık bir yere kadar.
Bu yaşta bu tarz işler başarmanız gerçekten güzel tebrik ederim sizi ama ilanınızda gerçekçi olunuz lütfen.
Örnek 1: Sitenizde menülere hover yaptığmızda siyah arka planda yazıda siyah oluyor hadi gözden kaçmıştır neyse.
Örnek2: Yaptığınız bir projede 200x150 px'lik bi kare içine 4000x2200 px bir resim çekilmiş resimlerin açılması dakikayı buluyor bu mudur üst seviye bilgi ?
Örnek 3: Referans diye koyduğunuz bir sitede kodlayanın barış yılmaz olduğu yazıyor (belki ortak falandır bilemem)
Örnek 4: Siteniz php bile değil.
İncelesem daha fazla da sayabilirim.
Rica ediyorum lütfen mesleğimize saygı gösteriniz. Tabi ki yaptığınız işlerden para kazanmanızı bende isterim ama herkes çizgisini bilmeli zaten ülkemizde 2 kurulum yapıp 2 edit yapıp kendini yazılımcı zannedenler var. Eğer bu yaşta bu çabayı gösterip bir yerlere gelmek istiyorsanız onlar gibi olmayın kendinizi onlar gibi göstermeyin. Öncelikle kendi yazılım derecenizi iyi bilmeli, bu işi yapanlara saygı göstermeli ve müşterileri yanlış bilgilendirmemelisiniz.
Ben bu dediklerinizi yapacak bilginiz olduğunuzu düşünmüyorum. İyice çocuk oyuncağı ettiniz.
İyi forumlar
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Terzi kendi sökügünü dikemezmiş diye bir laf vardı. Ön yargılı olmamak lazım. Bu arada sitesinde kullandıgı script hazır kendisi yapmamış.
Her türlü Php işleriniz uygun fiyata yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
x
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Giris sayfasinda yer alan, kendini ve ilgi alanlarini aciklayan yazida duzeltilmesi gereken yerler var.
Bu islerle ugrasan, makale yazan, ogrendiklerini toplum agzi ile anlatmak isteyen kisiler icin ticari iletisim teknikleri uzerine gelisim kitaplari okumalarini tavsiye ederim. Kendiniz dahil olusturdugunuz her urun propagandaya bakar aslinda. Konudan sapmadan, uzatmak istemiyorum. detaylu bilgi icin pm.
Yasindan oturu tebrik ediyorum. O. Pamukoglu'nun "Genc konusmaz, yapar!" dusturu ile yasaminda mutlululuklar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Back End Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Öncelikle PHP Script ve Modül kodlaması yaptığım konudada yazıyor, kendi sitemin template olmasını inkar etmedim yoksa ettim mi? Kendi sitem template çünkü php script yazıyorum html css tasarım değil, kendi sitemin php olmamasının sebebide iş yoğunluğundan ilgilenmemem. CV'mi görsem özür dileyecek insanlar var burda lütfen işin aslını bilmeden laf atmayın.
İyi forumlar merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Yazmış olduğum madde 2 ve madde 3'ü de Cv'nize eklemeyi unutmayın. Dediğim gibi baksam daha neler neler bulurum da neyse konu uzamasın. Yanıltıcı tanıtım yapıyorsunuz.
Ne diyelim yine de bol kazançlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Oto Ekspertiz
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kurumsal bir web sayfası + seo çalışması için ücretiniz nedir
Profesyonel Oto Ekspertiz Hizmetleri - www.ekspertizservisi.com - www.mobilotoekspertizservisi.com