abdlkrm
HABER SİTESİ KURULUMU YAP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Haber Sitesi Kurulum
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben insanlık görevim olan yardım etmeyi yaptım ama bazı insanlar ise ne yaptığı ortada . Forumda bi daha yardım konuları vs . açmıyacağım ve yardımda etmiyeceğim kimseye (Forumda) .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
muhasebeci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
abdlrm kardeş ben iki tane adsense onayı aldım tabi sen konuyu açmadan önce payoner kartımda bugün geldi deneyip göreceğiz ama bazı insanların terbiyesizlik yapmasına dayanamadım yazmak zorunda kaldım bırak bazı şeyler de sende kalsın iyi aksamlar
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
solotürk adlı üyeden alıntı
ytpara-daki konuya yazmıştım, buraya da yazayım, gayet basit yöntem,denemek için açmıştım açıldı, reklamlar da gözüküyor. Ancak kimlikti pindi cart curt derken ödeme almak en az 4 ayı bulacak. Yöntem gayet basit fakat aldığınız adsenseye bir kere Türk ip adresten girince malesef patlıyor :) yani bende öyle oldu. Sürekli abd ip kullanacaklar için sorun çıkacağını sanmıyorum. Bu yöntemi kullanıp param gelir mi acaba diye beklemektense kendi ülkemden başvurup hitim olmadığı için sürekli reddedilmeyi tercih ederim :)
Edit: Adsense de değişik, ne yaptığını bilmiyor. Az önce mailime baktım kapanan adsenseyi tekrara aktifleştirmişler.
Adsenseye istedigin ulkeden girersin benim adsensem fransiz adsensesi gecen yil ve oncesi yil izne turkiyeye gidince oradan internet cafeden her zaman giris yaptim hic banlanma olayi olmadi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Şimdi benim şöyle bir sıkıntım var ancak, adsense aldım ya ABD ülkesinde olduğu için onay işlemlerini nasıl yapacağım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
1.yoldaki arkadaş neden 100 TL istiyor peki ? 2, daha kolay ve ücretsiz. Anlayamadım yani