savana38 adlı üyeden alıntı

abdlrm kardeş ben iki tane adsense onayı aldım tabi sen konuyu açmadan önce payoner kartımda bugün geldi deneyip göreceğiz ama bazı insanların terbiyesizlik yapmasına dayanamadım yazmak zorunda kaldım bırak bazı şeyler de sende kalsın iyi aksamlar

Artık öyle yapcam malesef. Benim amacım başka kişilerde kazansın istedim. Ama artık yardım konusu açmıyacağım.

Ek Olarak:

bestwriter adlı üyeden alıntı

Şimdi benim şöyle bir sıkıntım var ancak, adsense aldım ya ABD ülkesinde olduğu için onay işlemlerini nasıl yapacağım ?

Hocam iki yolu var. 1. yol ytparada bir arkadaş bu işi yapıyor 100tl falan bi ücrete eğer 10 doları aştığınızda arkadaş ile iletişime geçersiniz.
2. yol ise 3 defa pin işlemi olacak 3. defadan sonra sizden kimlik doğrulama işlemi isteyecektir. siz oraya herhangi bir resim attınızmı 1-24 saat arası pin işlemi tamamlanır.

Ek Olarak:

bestwriter adlı üyeden alıntı

Şimdi benim şöyle bir sıkıntım var ancak, adsense aldım ya ABD ülkesinde olduğu için onay işlemlerini nasıl yapacağım ?

Hocam iki yolu var. 1. yol ytparada bir arkadaş bu işi yapıyor 100tl falan bi ücrete eğer 10 doları aştığınızda arkadaş ile iletişime geçersiniz.
2. yol ise 3 defa pin işlemi olacak 3. defadan sonra sizden kimlik doğrulama işlemi isteyecektir. siz oraya herhangi bir resim attınızmı 1-24 saat arası pin işlemi tamamlanır.