evet arkadaşlar dediğim gibi bir yöntemi paylaşıyorum dikkatli okuyun...

iyi bir projeniz var ve hak ettiğiniz ilgiyi göremiyorsanız böyle şeylere baş vurabilirsiniz.. Tabi banlanırsanız ben karışmam . Aslında mantık o kadar zor değil.. Öncelikle bir reklam alanı olmalı.. Yani;

.. reklam kodları ..

Evet şimdi CSS ile diğer nesnelerden bağımsız hale getirelim;
.ads {
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
display: none
}
Evet şimdide jquery kütüphanesini sayfamıza dahil ettikten sonra pencerede fare hareket ettiğinde bunu yakalayıp reklam divini konumlandıralım..
$(function(){
$(window).on('mousemove',function(e){
var height = ($('.ads').height()/2),
width = ($('.ads').width()/2);
$('.ads').css({
top: e.pageY - width,
left: e.pageX - height
}).show();
});
});
Şimdi reklama tıklandığını yakalayamıyoruz, ancak bunun için basit bir işlem yapabiliriz.. Örneğin 7 saniye sonra bir fonksiyon çalıştırıp reklam divini kapatabiliriz, tıklamasa bile kapanır.. Yani jquery kodlarına şunu ilave edelim;
setTimeout(function(){
$('.ads').remove();
}, 7000);
Evet şimdi son olarak reklam aldığınız sitenin sizi hemen banlamaması için basit çözümler getirelim.. Örneğin günde 1 kez gösterelim bu fare reklamını.. Cookie oluşturalım.. Yani kısaca yukarıda yazdığımız tüm kodları aşağıdaki kodlar içerisine alalım..

.. diğer kodlar buraya ...

Sonuç? Artık sitenize bir ziyaretçi girdiğinde eğer 7 saniye içinde fare ile herhangi bir yere tıklar ise otomatik reklamınıza tıklamış olacak.. Ve 1 gün boyunca bir daha bu reklam gözükmeyecek.. (Tabi cookie’ler aktif olması gerekir tarayıcıda)..