-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bu konuya, PM alayım yazarak bence güzel bir tepki verilmiş, sizin mizahi anlayışınız bunu kaldırmıyor ise tartışmayın derim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Pm isterken zaman zaman site adresleri olmadığında normal olabiliyor ancak genel anlamda sıkıntı bir durum.
Ancak şu konu da göz önünde bulunması gerek. Acaba konu açan arkadaşlar kurallara uyuyormu ?
zira konular madde madde açılsa PM ALAYIM lar azalacaktır.
Ancak kesinlikle önüne geçilmez.
Zira konuya HİZMET TARAFIMIZCA SAĞLANMIŞTIR yazıldığında bile pm atanlar olduğu sürece yapılacak bir şey yok gibi :)
Ticarette de sabır ve ilgi gerektiği için çok sıkıntı ile karşılamamak gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Açıkcası ben artık PM alayım gibisinden mesajlar bırakmıyorum, bırakanlar için de mesaj atmıyorum. Zaten her şeyi konuda adam anlatmışsa daha neyin pm'sini isteyeceksin ki. Özel mesaj yolla gitsin. Üşenenler için ben konuya iletişim bağlantılarını bile koydum. O halde pm isteyen oluyor. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Ben bunun meraktan olduğunu düşünüyorum başka bir sebep aramamak gerekir bence.
Atıyorum ticaret ilanı. Başlık: bilmem kaç yıllık haber sitesinden reklam
Site adresi: pm ile
Günlük hit: 1K
Ücret: şu bu.
Adam bunu okuyunca bu site ne acaba diye pm istiyor. Pm'e de çoğunlukla geri dönüş yapmıyor benim de başıma geldi.
Başka bir örnek
12 farklı pr 8 siteden backlink
Adam bunu okuyunca yine merak ediyor ve yine pm istiyor site listesini.
Peki bu konuda ne yapılabilir?
A) Mesajda tüm bilgiler public olarak yazılsın: bu mümkün değildir çünkü adam reklam vereceği siteyi veya link vereceği 12 tane pr 8 siteyi public paylaşmak istemeyebilir. O halde yönetimin yapacağı bir politika düzenlemesi de yok.
B) ilan sahibi ilana "istediğim kişilere pm gönderme hakkımı saklı tutarım" gibi bir şey yazar, pm isteyenin bilgilerine bakar (ticaret puanı vs) bu istek samimi geldiyse pm gönderir gelmediyse pm göndermez. Bu şekilde sorun çözülür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Aynen katılıyorum. Bazıları nasıl beceriyor bu zekayla bu işleri anlamıyorum. Amacım aşağılamak değil ama öyle. Makale yazıyorum. Fiyat ve nasıl olacağı detayla belli. Adam gelmiş PM alayım diyor. Neyine pm alacaksın ki ? Yazdıracaksan yazdıracaksın. Fiyat pahalıysa ahalı şu fiyata olur mu dıye sen özel mesaj atacaksın. Yani o adımı senin atman lazım ben neye göre ÖM atayım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
qgrup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Laptop teknik servis
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Çok meraklı ve konuyu incelemeye üşenen kişilerin sıkça ve her konudaki mesajı "PM alayım".