Bir çok kişinin yanlış bildiği veya öğrenmeye çalıştığı konuya açıklık getirmek istiyorum. Deepweb denilen herhangi bir şahıs tarafından oluşturulmamıştır. Arama motorları nasıl adult siteleri sıralamaya almıyorsa deepwebte de aynı mantık olmaktadır. Zamanla arama motorları bunları çöp site haline getirerek tamamen arama kayıtlarından silmiştir. Deepweb'e ait hiçbir site arama motorunda çıkmaz. Arama motorlarının bu siteleri neden engellendiğini biliyorsunuzdur.

Deepweb denilen yerin sizin girdiğiniz wmaracı forum gibi siteler olduğunu da belirtmek isterim. Normal siteler ile hiçbir farkı yoktur. Fakat içerik olarak inanılmaz farklar mevcut elbette. Cinayetler, sansürsüz kazalar aklınıza gelemeyecek kadar vahşet içermektedir. Bunun katmanları olduğu söyleniyor. Misal örnek veriyorum. Şuan deepweb te yanılmıyorsam 7. veya 8. katmana gelen olmadığı söyleniyor. Bu kadar söylentiler ve katmanlar var iken neye göre söylenmiş olabilir lütfen biraz düşünelim. Katman'dan kasıt sizin erişebildiğiniz bilgilerdir. Site sahibi görmenizi ister engellemez, aaa ben 5. katmana gelmişim dersiniz veya bu tarz önemli veya ilgi çekici bir bilginin olduğu siteye girersiniz engellenirsiniz ve dersiniz ki ; " ulan bi 3. 5. katmana çıkamadık."

Sözüm o ki deepweb büyük bir mevzu değildir. İçerisinde ki içeriklere miğdeniz ve psikolojiniz dayanırsa katlanabilirsiniz. Şahsen ben merakımdan bir kaç dakika dolandım ve her gece yatmadan önce aklıma o gördüğüm şeyler gelmeye başladı. İğrenç bir yer olan deepwebe girmeyin.

Geçen gün hack işlerine merak salan bir arkadaşım deepweb'ten bir katil bulduğunu ve onunla oyun oynadığını söylemişti. Adam farkına varınca bizim ki yan çizmiş. Adamın sitesine girdiği için ip 'den konumunu bulabiliyor fakat tam olarak değil. ( Türkiye, Sivas, Merkez, Kümbet) . Adam tehdit etmeye başladı ve macerası son buldu bizimkinin. Başınızı belaya sokmayın. Yüzeysel bilgiler bilseniz yeterli. Uyup uymama konusunda tereddütünüz var ise ilk adım olarak deepweb sitelerine girmek için tor browser kullanmak yerine sitenin sonunda ki .onion uzantıyı silin ve .city yazın. Her browserdan girilebiliyor.

Selametle. :)