İşte bu cevabı bekliyordum :D
100 kişiye 2$'dan satıp, önüme gelen her forumda paylaşmaktan iyi değil midir hocam ? :) Hem farklı url'lere eklendiği zaman link çıkışı olsa dahi tek konu çöpe dönüşmeyecektir :)
Fakat bütün bunların yanında sizinde haklı olduğunuz taraf var bundan sonraki siteleri özel mesaj veya mail ile dağıtmayı düşünüyorum hem bu şekilde sadece wmaracı üyeleri faydalanmış olur :)
100 kişiye 2$'dan satıp, önüme gelen her forumda paylaşmaktan iyi değil midir hocam ? :) Hem farklı url'lere eklendiği zaman link çıkışı olsa dahi tek konu çöpe dönüşmeyecektir :)
Fakat bütün bunların yanında sizinde haklı olduğunuz taraf var bundan sonraki siteleri özel mesaj veya mail ile dağıtmayı düşünüyorum hem bu şekilde sadece wmaracı üyeleri faydalanmış olur :)
Aynen katılıyorum sana, seocu olupta işi bilmeyen kişilere ilk sayfa vaadinde bulunup bir anda makine gibi kasıp siteyi tavan yaptırıp parasını alıp ortadan kaybolanlardan olmak yerine, hem kurumsal çalış kafan rahat olsun, hemde çıktığın yerde kalıcı ol. Linki burdan yayınlayıpta hazırı bulup pr5 yoruma yumulanlar gibi mesela :) paylaşım güzel ama değeri kalmamış ama makalen için emeğine yüreğine sağlık.. Arkadaşımın sitesinden de bakıyordum yazılarına zaten başarılarının devamını dilerim.