Güzel domain, farklı bir alanda kullanılması beklenemez zaten. Yeterli ilgi ile başarılı olacağından şüphem yok, hayırlı olsun.
Sağ olun çok teşekkür ederim, umarım ileride başarılı olurumda akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza bak bizim Tevfik kurmuştu bunu iyi büyüttü, geliştirdi valla helal olsun dersiniz.
Hem com olması hem de haberlerde kullanılması açısından akılda kalıcılığı biraz var. Sağlam altyapıyla girerseniz başarılı olursunuz. Alanındaki rekabet aşırı fazla, farklı tekniklerle iyi getirileri olur.
İşin açığı sağlam bir haber scripti almayı hedefliyor ve haberlerin tamamını özgün olarak yapılmasını istiyorum. Aklımda minimum 5 editör kiralamak var ve bu editörlerin her birisi günde ilk başlarda 2'şer haber girerek işe başlamalarını hedefliyorum.
bence fazlasıyla yer edebilir. Sadece kolay bir tasarımla güncel tutmak :)
Teşekkür ederim kardeşim, ama bakalım kolay ve basit şeylerde olsun istemiyorum.
Hocam yatırıma gerek yok zaman ayırın basit seo çalışmaları ve güncel özgün haberlerle yakın tarihin en büyük haber sitesi haline getirebilirsiniz. İyi Çalışmalar Dilerim :)
Teşekkür ederim, aklımda güzel hedefler var ama bakalım Allah büyük inşallah ağzımızın tadı bozulmadan güzel hedeflere ulaşırız.
hocam ciddi bir yatırım yapıp ilgilenirseniz güzel yerlere gelir ;)
Özel sektörde çalışıyorum da (diş deposunda) acaba bizim patron finans sağlar mı? :)