-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Skype ekledim.
Eski Tarihli IG - GMail ve Tanıtım Onaylı Hesaplar
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaş Ben Ref Değilim dedim anlamadı herhalde. Silmesini istedim ancak silmedi bilginiz olsun.
site alımı yapılır.
newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Ustat hayirli satislar diliyorum lakin insanlarin kafasinda celiski yaratiyorsun 200 tl ye satmak yerine arkadaslarin dedigi gibi kendin 10 15 esin dostun adina yapabilme imkanin var nasil olsa arti demisinki firinciya gidip ekmek satmak yerine kendin ye ornegi de tutmamis bence ;) firinci ne kadar satarsa o kadar kazaniyor neden kendisi yesin ama senin durumun tam tersi 1 aylik kazancina tekabul edecek gelire baskasina satmak yerine kendin degerlendirebilirsin Calismak isteyen arkadaslar baslarsa bize tecrubelerini paylasirsa memnun oluruz
Ek Olarak: Arti iade garantisini neye gore veriyorsun sozlesmeli calisiyormusun ? Garanti agizdan cikan kelimelerle olmuyor bilginiz vardir umarim hocam
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sistem satın alındı. Bir kaç hafta sonra detayları tekrar konu üzerinden belirteceğim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Eski Tarihli IG - GMail ve Tanıtım Onaylı Hesaplar
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sistemi bende aldim. Burda olumsuz yazan arkadaslarin aksine cok kibar bir arkadasla konustum ben telefonla. Gerci insanimiz dolandiricilardan illallah etmis normal karsiliyorum bir sistemle ortaya cikilinca sorgulanmasini. Onemli olan kalp kirmamaktir
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Kazanç Ortağı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Referanslarımız tamamlanmıştır. 2 hafta sonra kazanç görselleri isteyeceğim. Satış hâlâ aktiftir., şimdiden alacak olanlara hayırlı olsun diyorum.
Ek Olarak: @[MuratCaglayan](userid:64054) ile konuştuğumuz gibi yarın sabah sitesini teslim edip yöntemi göstereceğim. 1 sipariş tamamlanmıştır şimdiden hayırlı olması dileğimle..