lostyazilim

Kesin Kazançlı,Garantili Blogger ve Website Yöntemi--İADE GARANTİLİ--

44 Mesajlar 7.950 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

HardMan HardMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 17 / 38
  • Ticaret 2, (%100)

BerkGün adlı üyeden alıntı

Birincisi çok büyük paralar peşinde değilim ki zaten öyle bişey mümkün değil yenilikleri de takip etmem gerekiyor, ikincisi satmamın sebebi farklı kategorileri daha fazla kişiyle takip edip yüksek tbm oranı yakalayıp aynı performansla daha çok kazanç elde etmek. Fırıncıya gidip ekmek satacağına hepsi ye diyen birisi değilseniz dediklerimi anladığınızı düşünüyorum.

Agzımın payını aldım hayırlı satışlar hocam.

wmaraci
reklam

BerkGun BerkGun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Kazanç Ortağı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

HardMan adlı üyeden alıntı

Agzımın payını aldım hayırlı satışlar hocam.

estağfurullah pay vermek gibi bir niyetim yoktu yanlış anlaşılmak istemem. Sadece sorduğunuz soruya bir örnek vermek istedim.

MuratCaglayan MuratCaglayan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Skype ekledim.

Eski Tarihli IG - GMail ve Tanıtım Onaylı Hesaplar  

fersev fersev Keyfekeder Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek memur
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 401
  • Beğeniler 92 / 62
  • Ticaret 23, (%100)
Arkadaş Ben Ref Değilim dedim anlamadı herhalde. Silmesini istedim ancak silmedi bilginiz olsun.

site alımı yapılır.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Kazanç Ortağı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

fersev adlı üyeden alıntı

Arkadaş Ben Ref Değilim dedim anlamadı herhalde. Silmesini istedim ancak silmedi bilginiz olsun.

Ödeme bilgilerimle beraber TC bilgilerimi de istediniz. In misin cin misin bilmem lazım diyerek kötü bir üslupda bulundunuz. Herhangi bir problem olacak olsa bu konuyu açmam ki bir şikayetiniz olduğu takdirde wmaraci.com yönetiminde kimliğimin fotoğrafı mevcuttur. Referansınızı kaldiramadim mobildeyim ve görüşme yapıyordum telefonda. Şimdi kaldırıyorum merak etmeyin. Kötü eleştirilerle konumu baltalamamanızı rica ediyorum çünkü baltalanması için açmadım bu konuyu. Referansınızı kaldırıyorum merak etmeyin. Umarım konuşmam size örnek olur. Iyi günler

newyorker newyorker Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek turizm
  • Konum ABD
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 402
  • Beğeniler 15 / 107
  • Ticaret 11, (%73)
Ustat hayirli satislar diliyorum lakin insanlarin kafasinda celiski yaratiyorsun 200 tl ye satmak yerine arkadaslarin dedigi gibi kendin 10 15 esin dostun adina yapabilme imkanin var nasil olsa arti demisinki firinciya gidip ekmek satmak yerine kendin ye ornegi de tutmamis bence ;) firinci ne kadar satarsa o kadar kazaniyor neden kendisi yesin ama senin durumun tam tersi 1 aylik kazancina tekabul edecek gelire baskasina satmak yerine kendin degerlendirebilirsin Calismak isteyen arkadaslar baslarsa bize tecrubelerini paylasirsa memnun oluruz

Ek Olarak: Arti iade garantisini neye gore veriyorsun sozlesmeli calisiyormusun ? Garanti agizdan cikan kelimelerle olmuyor bilginiz vardir umarim hocam
mklgirisim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Kazanç Ortağı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)

newyorker adlı üyeden alıntı

Ustat hayirli satislar diliyorum lakin insanlarin kafasinda celiski yaratiyorsun 200 tl ye satmak yerine arkadaslarin dedigi gibi kendin 10 15 esin dostun adina yapabilme imkanin var nasil olsa arti demisinki firinciya gidip ekmek satmak yerine kendin ye ornegi de tutmamis bence ;) firinci ne kadar satarsa o kadar kazaniyor neden kendisi yesin ama senin durumun tam tersi 1 aylik kazancina tekabul edecek gelire baskasina satmak yerine kendin degerlendirebilirsin Calismak isteyen arkadaslar baslarsa bize tecrubelerini paylasirsa memnun oluruz

Ek Olarak: Arti iade garantisini neye gore veriyorsun sozlesmeli calisiyormusun ? Garanti agizdan cikan kelimelerle olmuyor bilginiz vardir umarim hocam

Benim tek gelirim adsense ve ticaret üzerinden. Bu yaptığım şeyle zaten satış sonrasında da farklı kategorilerle hazırlanacağı için tbm i yüksek reklam yakalama şansım artıyor. Bana iki artısı oluyor. Sürekli tiklama yapamamamin sebebi de farklı şeyler denemek. Tek işten para garanti de olsa farklı şeyler, kendimizi geliştirmek önemli bu sektörde

MuratCaglayan MuratCaglayan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 20
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Sistem satın alındı. Bir kaç hafta sonra detayları tekrar konu üzerinden belirteceğim.
mklgirisim BerkGun

kişi bu mesajı beğendi.

Eski Tarihli IG - GMail ve Tanıtım Onaylı Hesaplar  

colaka colaka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 4, (%100)
Sistemi bende aldim. Burda olumsuz yazan arkadaslarin aksine cok kibar bir arkadasla konustum ben telefonla. Gerci insanimiz dolandiricilardan illallah etmis normal karsiliyorum bir sistemle ortaya cikilinca sorgulanmasini. Onemli olan kalp kirmamaktir
BerkGun

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Kazanç Ortağı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 4 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
Referanslarımız tamamlanmıştır. 2 hafta sonra kazanç görselleri isteyeceğim. Satış hâlâ aktiftir., şimdiden alacak olanlara hayırlı olsun diyorum.

Ek Olarak: @[MuratCaglayan](userid:64054) ile konuştuğumuz gibi yarın sabah sitesini teslim edip yöntemi göstereceğim. 1 sipariş tamamlanmıştır şimdiden hayırlı olması dileğimle..
MuratCaglayan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al